Des de fa 20 anys el nostre club organitza el Torneig Pre-Mini LAU BASKETBALL Salvador Girbau, un torneig de promoció del bàsquet de formació i que en les darreres edicions hem concentrat en dues categories per a nens i nenes d'entre 7 i 9 anys: Pre-Mini Masculí i Pre-Mini Femení. Aquesta temporada i després de l'aturada de l'any passat per motius de Covid-19, reprenem el torneig, que es realitzarà en un únic dia, el dissabte 21 de maig de 2022.

El torneig s'estructurarà amb una Lligueta de Grups + Final a 8 en totes les categories. S'inicia amb una fase prèvia en la qual els equips queden distribuïts en grups. Posteriorment, hi haurà una segona fase amb creuaments en mode Final a 8 per  tal de determinar la classificació final de cada equip.

Nivells del Torneig: en les anteriors 19 edicions del Torneig disputades fins ara, el Girbau s’ha posicionat com un dels Torneigs clàssics i punt de trobada anual, reunint els millors equips de categoria Pre-Mini de Catalunya, però també donant cabuda a equips de Nivell B, C o D adaptant els grups de forma transversal per tots els nivells.

El torneig es disputarà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, amb capacitat per disputar fins a quatre partits simultanis en les quatre pistes reglamentàries.

Juntament amb els partits de competició, el torneig ofereix als joves jugadors l’experiència de realitzar diverses activitats com Concursos de Triples, Two Ball, Habilitats, així com realitzar una Vivenciació de Bàsquet sobre una Cadira de Rodes i sessions de Cinema, tot dins del recinte del torneig. Complementat, també tindrem diversos Obsequis i una gran Rifa.

A part dels partits de competició, que s'iniciaran a les 9h i finalitzaran a les 21h, els equips participants realitzaran activitats diverses:

  • Quatre partits garantits
  • Dinar a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau
  • Berenar
  • Aigua per a tots els partits
  • Taller de Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes
  • Sessió de Cinema
  • Concursos de Triples, Two Ball i Habilitats
  • Obsequis i Rifa
  • Entrega de Trofeus.

D'altra banda, com en anteriors edicions, durant el torneig també es farà un Concurs Fotogràfic a través de les Xarxes Socials.

 

INSCRIPCIONS

Podeu descarregar el Full d'Inscripció d'Equip en el següent ENLLAÇ. L'haureu d'omplir i adjuntar al Formualari d'Inscripció ONLINE, punxant AQUÍ.

Per a sol·licitar més informació per participar en el torneig i realitzar inscripcions (preus, compte corrent de pagament, etc..), o per a qualsevol dubte, podeu comunicar-vos a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.Les Places són limitades i les Reserves es fan per ordre d'inscripció i pagament!

 

Un torneig apassionant, on competir, conviure i passar-ho bé, Us hi esperem

 

RECORDES LES EDICIONS ANTERIORS? ARA POTS REVIURE LA HISTÒRIA DEL SALVADOR GIRBAU!

Pots visualitzar la informació del Torneig Salvador Girbau dels últims 5 anys punxant sobre cadascuna de les següents entrades: