Durant tot aquest mes de març el nostre Club Esportiu ofereix jornades de Portes Obertes pels nens i nenes de P5-1r-2on de primària perquè vinguin a provar l'activitat d'Iniciació Esportiva. Quan? Dilluns / Dimarts / Dimecres / Dijous de 17:30-18:45h.

Els vostres fills/es podran experimentar i gaudir de l'activitat esportiva en la seva màxima plenitud.

Valors com el sentit de pertinença, companyonia, superació.. tenen lloc dins d'aquesta activitat, responent al nostre lema, "Formar a persones a partir de l'esport". 

En els entrenaments podran provar els diferents gestos tècnics que es donen en la pràctica esportiva i aplicar-los dins les sessions amb un acompanyament constant dels nostres monitors titulats. Cal posar en valor que a partir de P5 i 1r els integrants de l'activitat poden participar a les primeres trobades organitzades per Federació Catalana de Bàsquet. Un bon escenari per començar a tenir contacte de l'esport col·lectiu i els valors comentats 

Des del Club Esportiu Sant Nicolau volem seguir fent gran la nostra Escoleta de Bàsquet al vostre costat. Aquestes portes obertes poden ser una ocasió perquè els vostres fills/es aprenguin i vivencïin tot això i més.

 

Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte, us podeu posar en contacte al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.