El fins ara Gerent de l’entitat Enric Ribes, finalitza la seva vinculació amb el CE Sant Nicolau i fa un canvi de rumb professional. Des de la nostra entitat agraïm la seva tasca (l'Enric ha estat dins del CE Sant Nicolau en tres etapes diferents) i li desitgem molta sort.

El relleu serà assumit per l’Andreu Cervera, fins ara Director Tècnic de l'entitat, amb la col·laboració d’Albert Gamero assumint moltes tasques de la gestió administrativa. Cervera ocuparà el càrrec de Director General del CESN. En aquest sentit, l'Andreu ens destacava: "Estic molt segur que amb l’Albert farem un molt bon equip de treball i podrem seguir aprofundint amb el programa formatiu de bàsquet, que és un dels principals objectius que ens vàrem marcar amb la Junta de l'entitat"

El President del club, Arnau Bonada també ha destacat: "En primer lloc, cal agrair a l'Enric Ribes la seva dedicació i estima pel LAU, així com desitjar-li molta sort. Amb la nova estructura, volem donar un impuls esportiu a tots nivells, apostant per una direcció formada 100% per figures de prestigi en el món del bàsquet, per tal de consolidar-nos com el club de formació de referència de la comarca"

Andreu Cervera compaginarà la Direcció Tècnica i el primer equip, junt amb les noves responsabilitats, fins a final de temporada. En les properes setmanes es presentarà la nova estructura de coordinadors, que continuarà amb algunes figures ja conegudes.