A les 21h de la nit començava el Sopar Social ’23, on la #FamíliaLAU, en massa, es va reunir al pati de l’escola per passar una nit esplèndida, i posar una cloenda magnífica a una emocionant Temporada 2022-2023 que s’ha viscut amb gran intensitat per part de tots els esportistes de l'entitat.

 

 

Enguany, el Càtering de La Cuina Nostra (Grup Euterpe) van ser els que van presentar un menú que va començar amb un fenomenal pica-pica, per seguir amb una boníssima fideuà i uns postres magnífics. El bon ambient era el que es respirava entre tots els presents que gaudien de la gastronomia, en un clima distès i divertit. Donar les gràcies a la col·laboració de Vins del Tros, que va permetre que poguéssim degustar una bona selecció dels seus vins durant el sopar.

A mesura que anava avançant la nit, els presents començaven a sentir curiositat per veure quins sorpreses s’havien preparat en aquesta ocasió, i de fet, es va anar animant la nit amb l’inici de la Tradicional Rifa, on es sortejaven obsequis cortesia d’Esports Tres Creus, Vins del Tros i Cava Mass. Els afortunats van rebre els seus premis amb grans somriures.

 

 

El president de l’entitat, Arnau Bonada, va agafar les regnes, i micròfon en mà es va dirigir a tots els presents per agrair l’esforç d’una temporada que ha estat molt profitosa pel CESN. L’Arnau va fer un repàs a totes les activitats organitzades pel club, entre les que destacaven les de la celebració dels 40 anys, així com va anar mencionant tots els mèrits esportius del club, en el que sobresortien els ascensos del MGC Mútua Sènior A Masculí i del Sènior B Masculí. Speech on es notava l’orgull que es sent al formar part d’aquesta #FamíliaLAU.

I arribava la primera sorpresa de la nit! El director de l’entitat, Andreu Cervera, va donar pas a la presentació de les noves equipacions de la Temporada 2023-2024. De la mà dels dos capitans dels primers equips, Pep Costa i Maria Costa, i d’en Joan Malonga, es va ensenyar en societat i per primer cop, el que seran les noves samarretes de joc, xandall, dessuadora i samarreta reversible d’entrenament. Un disseny molt ben rebut, que va agradar a tothom, en el que serà una equipació moderna, amb el mapa de Sabadell al front, i amb les lletres LAU al pit per lluir-les amb orgull!

 

 

El plat fort de la jornada estava a punt de començar. El grup sabadellenc de música, Bandolers, que ens van acompanyar durant tot el sopar, van entrar a l’escenari per presentar l’Himne LAU! Una cançó que van composar per celebrar els 40 anys del Club Esportiu Sant Nicolau, i que volien cantar en directe a tots els presents! Tothom frisava per descobrir aquest himne, que segur serà el càntic que farà vibrar el Màgic LAU a partir d’ara. Es van repartir unes fulles amb la lletra de la cançó, i acte seguit sonaven les primeres notes de l’himne. I quin gran himne! Gran rebuda de tota la #FamíliaLAU, que entusiasmada no va parar de demanar que tornessin a repetir la cançó, i els Bandolers no s’hi van poder negar. En aquesta ocasió, van demanar l’ajut del públic, i molts nois i noies del bàsquet base, així com jugadors dels nostres Sèniors i el mateix president de l’entitat van entrar a l’escenari i van fer les beus i les tornades de la cançó. Un moment ple d’energia que quedarà en la memòria de tots els assistents. La gent estava eufòrica i van seguir vibrant gràcies al concert que els Bandolers van regalar a tots els presents, tocant cançons del seu repertori i posant un punt i final molt àlgid a una nit que simplement va ser apoteòsica.

D'aquesta manera es va arribar a la Cloenda de la Temporada 2022-2023 (podeu consultar Tots els Resultats i Palmarès de la Temporada), en el que va ser una vetllada genial de tota la #FamíliaLAU, que ara posa les seves energies a encarar les Activitats d'Estiu, que s'encetaran el proper 23 de Juny amb un munt de propostes per a tots els gustos!

 

VÍDEO - BANDOLERS EN DIRECTE: "HIMNE LAU"

Us deixem el vídeo que vam enregistrar de l'actuació en directe dels Bandolers durant la presentació de l'Himne LAU al Sopar Social '23

 

 

AUDIO - BANDOLERS: "HIMNE LAU"

Us recordem que teniu la cançó disponible per escoltar-la i cantar-la tants cops com vulgueu a Spotify (ENLLAÇ) i a Youtube (ENLLAÇ)

 

VÍDEO - PRESENTACIÓ NOVES EQUIPACIONS 23-24

També podeu visualitzar el Vídeo de la Presentació de les Noves Equipacions per a la Temporada 2023-2024 enregistrar durant el Sopar Social '23

 

 

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Si voleu reviure el Sopar Social '23 a través de les seves fotografies, podeu punxar al següent ENLLAÇ.