Gran novetat i sorpresa exclusiva que vam poder gaudir durant el Sopar Social '23 del passat divendres 9 de Juny, ja que el grup de música sabadellenc Bandolers, van interpretat durant un concert en directe en primícia per a tota la #FamíliaLAU, l'Himne del CESN que han creat pels 40 anys del LAU, en una actuació que va ser molt especial i emotiva.

L'Himne LAU es una creació dels Bandolers que amb gran treball i molt d'esforç durant un procés que ha durat més de 6 mesos, han aconseguit una cançó que segur ressonarà cada dia de partit al Màgic LAU. La lletra descriu perfectament els valors i l'essència de la nostre entitat, el Club Esportiu Sant Nicolau.

Volem donar un especial agraïment als Bandolers per aquest magnífic regal que ens han fet i per l'espectacular himne que han creat. La #FamíliaLAU es deixarà la veu cantant l'Himne LAU jornada rere jornada.

Esperem que us agradi!

 

VÍDEO - BANDOLERS EN DIRECTE: "HIMNE LAU"

Us deixem el vídeo que vam enregistrar de l'actuació en directe dels Bandolers durant la presentació de l'Himne LAU al Sopar Social '23

 

 

 

AUDIO - BANDOLERS: "HIMNE LAU"

Us recordem que teniu la cançó disponible per escoltar-la i cantar-la tants cops com vulgueu a Spotify (ENLLAÇ) i a Youtube (ENLLAÇ)

 

LLETRA - BANDOLERS: "HIMNE LAU"