Ens fa molta il·lusió presentar-vos el nou uniforme esportiu per a les temporades vinents i que vam mostrar en primícia durant el Sopar Social '23. El disseny de la nova equipació està inspirat en els orígens del club, per això recuperem el color grana! També tenim molt present la ciutat de Sabadell i per aquest motiu apareix l'entramat urbà de la ciutat on podem veure en destacat casa nostra: el MÀGIC LAU. Tot plegat amb un xandall que segueix les últimes tendències en el basquet actual.

 

CONSULTA EL NOU MATERIAL ESPORTIU:

Us adjuntem el dossier amb les imatges de les noves equipacions. Podeu consultar el document adjunt (format PDF) punxant sobre el següent ENLLAÇ o sobre el botó inferior.

 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

 

En que consisteix el pack de roba esportiva LAU?

 • Primera equipació “Grana” (pantaló i samarreta de joc). Tallatge masculí i femení
 • Segona equipació “Blanca” (pantaló i samarreta de joc). Tallatge masculí i femení
 • Xandall 2 peces (Unisex)
 • Samarreta d’escalfament pre-partit (Unisex)
 • Samarreta reversible d’entrenament amb número de joc (Unisex)
 • Motxilla LAU

 

Quin preu té el pack?

 • Preu promoció: 160 euros si es participa en la comanda inicial (juliol). Contempla un descompte important
 • Si no es fa el pagament al juliol, només quedarà la opció de comanda al setembre a un cost de 190 euros.

 

Es pot fer una comanda parcial?

No! El pack és únic i indivisible per tots els jugadors/es del Club i s’ha de realitzar dins la primera comanda de l'entitat, al juliol. A partir de l’octubre es podran fer comandes de peces individuals (samarreta de joc, pantalons etc) a través d’un nou portal web del fabricant, exclusiu pel LAU.

 

Com haig de pagar el pack?

 • El pagament s’ha de fer via transferència bancària (ES63 0081 0900 8900 0450 1855) indicant al concepte el Nom/s + Cognoms complerts del Jugador/s (en cas de germans). Quan els jugadors són germans només cla fer un sol pagament indicant-ne els noms i cognoms.
 • Data límit de recepció de la transferència: 14 de Juliol a les 23:59h.
 • Per tal de garantir que tots els jugadors/es del club puguin disposar de la roba a temps per a la competició, la comanda a través del Google Forms s’ha de realitzar abans de la data indicada (12 de juliol). Només es podrà gaudir del preu amb descompte del pack promoció fins aqueta data. Tota comanda realitzada amb posterioritat tindrà un cost de 190€/pack.

 

Puc fraccionar el pagament?

Des de la nostra entitat som plenament conscients de l’esforç econòmic que totes les famílies realitzeu per aquestes dates, on coincideixen diverses activitats i pagaments que poden ésser més feixucs d’afrontar. Per aquest motiu hem decidit donar la opció a totes lesfamílies de fraccionar el pagament del nou pack de roba esportiva LAU (serà opcional, donant també la opció de pagament únic abans del 14 de Juliol).

 • Abans del 14 de Juliol: pagament del primer 50% (80€)
 • A l’entrega de la roba (abans de l’inici de la competició esportiva): pagament del segon 50% (80€)

 

Com fer la selecció de talles?

Respecte a la selecció de talles (per complir el formulari) us informem que del 27 al 29 de Juny (de 16h a 19h) s’habilitarà el vestuari número 4 pels equips masculins, i el vestuari número 5 pels femenins. Repetirem aquest mateix procediment pels dies 3, 4 i 5 de Juliol al mateix horari. Hi haurà personal del club per donar suport i recordem que tots aquells pares/mares dels més petits que vulguin venir a provar la roba als seus fills, ho podran fer lliurement.

Com escollir nom i dorsal?

* Per accedir al Formulari s'ha d'iniciar sessió amb una compte de Google

 • Un cop feta la comanda s’ha de realitzar la transferència bancària al número de compte (ES63 0081 0900 8900 0450 1855) i enviar còpia de la transferència al propi formulari o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per defecte, en cas de no poder adjuntar-la en el formulari.
 • Els dorsals de la propera temporada aniran del 0 al número 80.
 • El Club es reserva els dorsals que van del 81 al 99 com stock propi per diferents situacions/necessitats que pugui haver. Per tant, els jugadors no poden triar aquests dorsals.
 • Els números que van del 1 al 9 poden ser amb un sol dígit si s’especifica al formulari.
 • En cas que hi hagin dorsals duplicats dins del mateix equip, o equips més propers (Ex: un Mini Blanc amb un Mini Grana) que puguin tenir dobles dinàmiques de joc, el Club es posarà en contacte amb les famílies afectades per tal de decidir un nou número de dorsal. Es recomana que dins els propis grups de xat dels equips es comparteixi el número sol·licitat pel jugador/a i així evitar aquestes gestions posteriors
 • El nom en el dorsal NO podrà ser cap sobrenom. Seran acceptats els següents formats: Nom + Cognom, Cognom o Inicial de Nom + Cognom

 

* Per accedir al Formulari s'ha d'iniciar sessió amb una compte de Google

 

Molt important: Tant el formulari com el pagament (fraccionat si es vol) s’han de realitzar abans del 14 de Juliol, i qualsevol comanda posterior que quedi fora de la primera comanda inicial (de gran volum) passarà a tenir un cost de 190€, perdent aquest estalvi addicional obtingut pel fet de comanda única de gran volum.

 

Es poden realitzar devolucions?

No! Un cop encarregada la roba, no hi haurà retorns ni devolucions a menys que siguin per responsabilitat del fabricant.

 

VÍDEO - PRESENTACIÓ NOVES EQUIPACIONS 23-24

També podeu visualitzar el Vídeo de la Presentació de les Noves Equipacions per a la Temporada 2023-2024 enregistrar durant el Sopar Social '23