Aquest passat 5 de setembre es va realitzar la tradicional reunió de tots els membres de l'Staff T ècnic del CESN, que marca el tret de sortida a la temporada 2023-2024. Tots els integrants de la gran estructura del LAU, pilar fonamental de la Família LAU van poder tractar diversos aspectes al llarg d’una jornada de 3 hores.

Vam iniciar amb la rebuda del Director del CESN, l'Andreu Cervera, que va donar la benvinguda a tothom i va explicar normes de funcionament i convivència del LAU. La primera activitat de la reunió va ser un excel·lent clínic a càrrec de l'Albert Garcia, psicòleg clínic i esportiu, que va implementar una xerrada sobre el lideratge dels equip. Sota el concepte de "Ser Shennan", l'Albert va poder mostrar opcions i mètodes per tal que tot el nostre Staff pugui aplicar de manera òptima a l'hora de contribuir a la relació grupal. Un luxe pel LAU el poder comptar amb l'Albert Garcia en aquesta ponència!

 

 

Després d'una petita pausa, tot l'Staff Tècnic del club va anar cap al pavelló, on va començar la part de presentació d'estructura, metodologia i protocols. En Sergi Torres, cap del Servei de Salut, va ser el primer en dirigir-se als assistents, explicant el funcionament del seu departament, fonamental per a poder cuidar la salut de tots els membres de la #FamíliaLAU, no només amb la fisioteràpia, sinó amb prevenció de lesió i riscos.

El torn de paraula va anar de nou cap a l'Andreu Cervera, que va estar explicant i formant als nostres entrenadors sobre drets, deures i responsabilitats de formar part del Staff LAU, per just després passar el testimoni al president del club, l'Arnau Bonada, que (també en nom de la Junta Directiva) va aprofitar l'avinentesa per dirigir-se a tots els presents, desitjant-los la major de les sorts i els encerts, tot demanant esforç, constància i compromís, i sobretot: gaudir del camí, per fer que el treball diari doni els fruits desitjats en una temporada 2023-2024 en la que tots tenim especial il·lusió.

 

 

El darrer acte realitzat durant la reunió va portar als coordinadors d'àrees a agafar la paraula. En Joan Alonso, coordinador de cistella petita, la Sílvia Vallhonrat, coordinadora femenina, i en Sergi Torres, coordinador masculí van estar tractant més específicament temes esportius de cada franja d’edat i metodologies de treball a dur a terme al llarg d’aquest any.

Finalment es va fer la foto oficial de tot el staff tècnic juntament amb els membres de junta. Arrenca doncs una temporada plena de reptes i il·lusions. 1,2,3 LAU