Posem en marxa la nova online BOTIGA LAU! A través del nostre col·laborador WIBO, ja està disponible el portal web de la botiga, que permet realitzar comandes online dels productes i material esportiu del #LAUBasketball. Com aspecte a destacar, us presentem les dues noves peces LAU,  la Dessuadora i la samarreta LAU Supporters! Dues grans peces pels #FansLAU imprescindibles per tal d'animar als nostres equips!

 

Aspectes importants:

Tant la Dessuadora com la Motxilla s'han d'adquirir dins una finestra temporal concreta (fins el 30 d'abril), on el Club farà una comanda única amb enviament a les nostres instal·lacions (estalvi de costos d’enviament). Com fer-ho?  S'ha de fer la comanda a través de la web online utilitzant el codi promocional VENTANANICOLAU, que s’haurà d’indicar al carro de la compra. Al finalitzar el període de finestra temporal, s’enviaran les comandes en conjunt directament al club, que en farà el repartiment.

 

Pel que fa les altres peces de material les podeu trobar ja disponibles a la web de la botiga, amb enviament individual a domicili.

 

Podeu accedir a la pàgina web de la Botiga LAU Online al següent ENLLAÇ

 

 

Vesteix els nostres colors i viu el #LAUBasketball !