Us presentem les diverses activitats que us oferim per afrontar aquest proper estiu amb molta il·lusió! Les Activitats d'Estiu les realitzarem des del 25 de juny, fins el 31 de juliol i del 2 al 6 de setembre. Volem detallar una engrescadora oferta d'activitats, en la que continuem oferint uns horaris fets a mida per tal de facilitar les logístiques de les famílies (https://santnicolau.com/activitats-estiu/).

Per als més petits us proposem el Casal d’Estiu, que enguany serà una edició molt màgica. Ens endinsarem en aquest món i aprendrem a ser uns bons mags. Per altra banda, us oferim el Casal Bàsquet per als qui volen combinar el Casal i el Bàsquet d’iniciació. Ampliem el ventall d’activitats esportives amb el Campus de Bàsquet a les instal·lacions de Sant Nicolau i les Colònies de Bàsquet, on enguany anirem a la casa de colònies El Pinatar de Gualba, una setmana amb molt de bàsquet i experiències inoblidables. Continuem amb la col·laboració amb KMY Studio, comptarem amb els seus professionals i especialistes en activitats artístiques i creatives, amb l’oferta de Dansa, Creativitat i Acrobàcies gaudint de les instal·lacions de KMY i també amb el Teatre Musical a l’auditori de l’escola.

 

INFORMACIÓ GENERAL - CATÀLEG D'ACTIVITATS I INSCRIPCIONS

Podeu descarregar el Catàleg d'Activitats on s'hi detallen les Dates i la Informació relativa a cadascuna de les activitats que us hem proposat, així com també teniu disponible per descàrrega la Fitxa d'Inscripció on hi trobareu tota la informació per realitzar la inscripció a les activitats i la Declaració Responsable i Protecció de Dades. Us recordem que aquestes són obertes tant als joves de Sant Nicolau com també als de tota la ciutat i rodalia.

La formalització de les inscripcions es pot realitzar:

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubteu a posar-vos en contacte per correu electrònic a la direcció Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a secretaria de l'Escola Sant Nicolau (C/Jardí, nº 72-80 - 937274123) fins el 21 de juny en horari de 8h a 17:45h o a partir del 22 de juny en horari de 9h a 13h, o amb l'oficina de la Secció Esportiva.

 

CASAL D'ESTIU MÀGIC
Dates: del 25 de juny al 31 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2020 i el 2016

Gaudeix d’aquest estiu d’un Casal Màgic. Obrirem el Llibre Màgic i descobrirem tot el que ens espera aquest estiu. Es realitzaran diferents activitats on els infants podran aprendre esports, jocs, música, teatre, tallers de creativitat, expressió corporal i molt més! Aquest any seguirà tenint un pes important l’anglès en les rutines diàries i amb la participació directa dels professors d’EXIT SCHOOL en tota la jornada matinal. El Casal d’Estiu és un projecte lúdic i pedagògic adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2020 i el 2016 (des d’I3 fins a 2n de Primària).

 

 

CASAL BÀSQUET
Dates: del 25 de juny al 31 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2020 i el 2016

Per a aquells infants que volen tenir la primera presa de contacte amb el bàsquet, però d’una manera combinada amb el casal d’estiu, jugarem i aprendrem de forma distesa, lúdica i atractiva fent bàsquet i seguirem les activitats troncals del casal d’estiu. Els dijous participaran en les sortides programades pel propi Casal.

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET AL PINATAR
Dates: del 30 de juny al 6 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2017 i el 2008

Aquest estiu anirem a la casa de Colònies el Pinatar a Gualba, una casa en un entorn immillorable als peus del Montseny on estem segurs que viurem grans experiències i col·leccionarem molts records. Hi ha més de 12 pistes de bàsquet, algunes amb cobertes per protegir-nos del sol de l’estiu i un seguit d’activitats d’aventura a l’aire lliure.

Podeu descarregar el Catàleg de les Colònies on s'hi detalla tota la Informació, Horaris, Activitats, Coses a portar, etc..

 

 

CÀMPUS DE BÀSQUET
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2017 i el 2008

El Campus de Bàsquet d’estiu es realitzarà a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau (pavelló i pistes exteriors). Et donarà l’oportunitat de poder gaudir al màxim del teu esport preferit, aprofitant per incidir en fonaments tècnics i tàctics perquè milloris encara més el teu nivell i perfeccionis les teves habilitats. Realitzarem treball individual i també col.lectiu. Cada dia l’enfocarem a la millora individual i organitzarem competicions diàries i setmanals per grups i equips. Totes les sessions que realitzarem durant el Campus seran dirigides pels entrenadors titulats del Club Esportiu Sant Nicolau i gaudirem de sessions entretingudes i plenes de contingut per progressar com a jugadors/es.

 

 

DANSA I CREATIVITAT
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2018 i el 2008

Per a nens i nenes que ballen habitualment o que no ho han fet mai i volen experimentar-ho. Comptem amb la col·laboració de l’escola de dansa KMY STUDIO. Durant la setmana es faran 2 hores de dansa al matí segons els estils programats i dividits per edats. S’inclouran també classes de dansa creativa i acrobàcia, un complement molt positiu en la formació de la dansa, i activitats més manuals, com pastisseria creativa i manualitats. Les activitats de dansa es realitzaran a l’escola KMY STUDIO ( c/ St Pere 7, a 300m de l’Escola Sant Nicolau).

 

 

TEATRE MUSICAL
Dates: del 25 de juny al 26 de juliol.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2016 i el 2006

Per als que us agrada el món del teatre teniu l’oportunitat de conèixer com es prepara un musical des de les diferents disciplines que el componen: interpretació, el cant i la dansa. Cada setmana treballaran la interpretació del guió segons l’adaptació que hagi feta per KMY Studio al grup d’alumnes. Amb la Noelia Muñoz aprendran a cantar les cançons del musical i crearan les coreografies de dansa de l’obra setmanal. Els divendres 5,12 i 19 de juliol a les 12h es podrà veure l’obra a la Sala Auditori Lacy del Casal Pere Quart.

 

 

CASAL DE SETEMBRE
Dates: del 2 al 6 de setembre.
Edats: nens i nenes nascuts entre el 2021 i el 2016

El Casal de Setembre t’ofereix una setmana plena d’activitats, jocs i lleure per passar-ho d’allò més bé, tot explicant i dibuixant les experiències viscudes a l’estiu i gaudint d’uns dies plens d’aventures abans de tornar a començar l’escola. Casal de Setembre: també per als nascuts al 2021 per facilitar l’adaptació a l’escola.