Les activitats d'estiu organitzades pel Club Esportiu Sant Nicolau i la Fundació Sant Nicolau han arribat al seu punt final. Durant les cinc setmanes que han durant les activitats d'estiu han passat per les instal·lacions de l'escola un total de 271 nens i nenes, una xifra rècord respecte les anteriors edicions i que ens omple de satisfacció. Per tal que pugueu reviure totes les nostres activitats us deixem un resum, molts vídeos i les galeries fotogràfiques de les Activitats d'Estiu d'aquest Juliol 2016.

Llegeix més...

Dues setmanes magnífiques. Aquest podria ser el resum de les dues Colònies de Bàsquet que ha realitzat el CE Sant Nicolau. La setmana del 2 al 9 de Juliol tenia lloc les Colònies pels nois i noies d'entre 7 i 13 anys que es va dur a terme a La Conreria (Badalona). I just després, del 10 al 16 de Juliol, s'organitzava el Beach & Basketball, un Campus per nois i noies de 14 a 17 anys a Calafell on s'alternaven les sessions físiques, tecnificacions, competicions de bàsquet i activitats aquàtiques.

Llegeix més...

Divendres, i ens hem aixecat de nou a les 7:30, tocava sessió física a les 8:00 abans d'esmorzar. Hem fet alguns exercicis de força de tronc superior, combinat amb escaleta de coordinació i treball de tir. Un cop esmorzats, avui teníem la segona activitat aquàtica al Club Nàutic de Coma-ruga, concretament hem fet vela. Una activitat divertida on amb grups de 10 persones hem navegat durant una estona. Aprofitant que érem allà, hem tingut uns moments de platja per banyar-nos i també jugar a la sorra.

Llegeix més...

Hem començat el dijous dormint una hora més. Com que ahir vam disputar el 3x3 nocturn, hem pogut aixecar-nos a les 8:30 directe per anar a esmorzar. Un cop esmorzats, tocava una nova sessió formativa, avui sobre hàbits de nutrició, hidratació i descans. Hem vist des de la perspectiva del rendiment esportiu quines són les millores que estan a les nostres mans. Després, treball tècnic i físic a pista, continuant amb la coordinació de peus i bot, així com les recepcions per tirar a cistella. 

Llegeix més...

Dimecres era un dia molt esperat per a tots els participants d'aquest magnífic Campus Beach & Basketball ja que per davant teníem la excursió a Port Aventura, però abans d'aquesta, tercera sessió física de la setmana a les 8:00 h. Un cop acabada ens hem dutxat ràpidament per esmorzar i recollir el dinar abans de pujar a l'autocar. Hem arribat ben puntuals a Port Aventura i allà ens hem dividit en grups.

Llegeix més...

Arriba el dimarts, el segon dia sencer a Calafell. Els jugadors i jugadores començàvem el dia amb la segona sessió física de la setmana, la qual consistia en treballar la força amb situacions aplicades al bàsquet. Un cop esmorzats hem presenciat una interessant formació a càrrec d'un dels nostres entrenadors, Paco Cortés, que ens ha ensenyat a millorar els nostres hàbits en entrenaments i partits. Després, temps per la tecnificació voluntària.

Llegeix més...

Primer matí d'activitats aquàtiques a Calafell. Després d'esmorzar l'autocar ens ha recollit a la casa i ens ha portat fins al Club Nàutic de Coma-ruga on hem fet caiac. Ha estat una activitat molt divertida, hem remat, també hem bolcat, hem passat una estona amb molt moments per riure i comentar després. Un cop arribats a la platja, uns jocs per equips amb els monitors i després ja hem tornat cap a la casa per poder fer una bona piscina. Un cop dinats, tocava anar cap al pavelló de Segur de Calafell per tal de començar les hores de bàsquet.

Llegeix més...

Diumenge a les 10h del matí arribàvem a Calafell, a la casa Artur Martorell, un lloc nou per nosaltres al costat de la platja i en un format de campus amb jugadors  i jugadores cadets i juniors. Primer de tot, ens hem instal·lat a les habitacions, hem escoltat atents la xerrada de benvinguda on s'han explicat les normes de convivència i funcionament i de seguida hem anat a les pistes de la mateixa casa on hem fet la primera tecnificació. Tocava treball de tir, buscant l'execució ràpida del llançament i la millora en el tir després de bot.

Llegeix més...

I finalment, divendres, últim dia complet d’aquestes Colònies. Alguns ens llevem amb les cares pintades, o amb una E o amb una W, d’Est o de West. Mirem a qui més han pintat, i busquem quins són els equips de l’All-Star. Ens preparem, anem a esmorzar, i comencem les activitats del dia! Al matí teníem preparades unes activitats altre vegada pels monitors de la casa, que ens han fet provar esports diferents i nous! Les activitats que hem fet han sigut moltes i variades. 

Llegeix més...