INFORMACIÓ GENERAL DEL TORNEIG

Des de fa 17 anys el nostre club organitza un torneig de promoció del minibàsquet anomenat Memorial Salvador Girbau. L'objectiu d'aquest torneig és, a part de la competició en sí, la trobada i intercanvi d'experiències entre equips diversos d'aquestes categories fora de les lligues regulars en les que cada un d'ells competeixen. Aquest any el torneig es durà a terme íntegrament, dissabte 10 de març disputant les categories Pre-Mini Masculines i les Pre-Mini Femenines.

El torneig, tant en categories masculines com en femenines, es farà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, on es disputaran els partits i es realitzaran totes les activitats (Carrer Jardí, nº 72, 08202, Sabadell).

Pel que fa l'estructura del torneig, hi ha diverses categories dividides en grups de 3 i 4 equips. Es disputarà una fase prèvia de grups i posteriorment hi haurà una fase final amb creuaments entre equips dels diversos grups per tal de determinar la classificació final de cada conjunt. L'estructura de les fases finals varien depenent la categoria.

Com en cada edició, els grups s'han confeccionat tenint en compte els nivells i resultats de cada equip a la fase prèvia de la competició de la Federació Catalana de Basquetbol per tal de dotar al torneig de la major igualtat i emoció.

A part dels partits de competició, que s'iniciaran a les 9h i finalitzaran a les 21h, els equips participants realitzaran activitats diverses:

  • Quatre partits garantits mínim
  • Dinar a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau
  • Sessió de Cinema
  • Taller de Sensibilització: “Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes”
  • Xocolatada
  • Aigüa per a tots els partits
  • Entrega de Premis

 

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS

Pots descarregar en PDF la següent informació del torneig punxant sobre els enllaços:

 

SEGUEIX EL TORNEIG ONLINE

Segueix els resultats i les evolucions del Torneig Online a través de les Xarxes Socials del club: Twitter: @CESantNicolau / Facebook: ClubEsportiuSantNicolau / Instagram: LAUBasketball

Podràs anar consultant els resultats dels partits i les classificacions a temps real a mesura que es vagin disputant tots els partits del torneig. 25 equips, més de 300 esportistes, 58 partits, vàries categories.. tot un espectacle de bàsquet formatiu!

 

RECORDES LES EDICIONS ANTERIORS? ARA POTS REVIURE LA HISTÒRIA DEL SALVADOR GIRBAU!

Pots visualitzar la informació del Memorial Salvador Girbau dels últims 5 anys punxant sobre cadascuna de les següents entrades: