REGLAMENT

1.- Cada equip participant estarà composat per un mínim de 8 jugadors/es i un màxim de 15.
2.- Els partits es composaran de 6 parts de 5 minuts cadascun a rellotge corregut i global per tots ells partits simultanis. Entre períodes, i també entre primera i segona meitat, es deixarà únicament un minut de descans.
3.- Cada jugador haurà de jugar un mínim de 2 parts senceres, podent fer-ho com a màxim en un total de 4 parts.
4.- Els partits s’iniciaran de manera puntual, tenint en compte que si un equip arriba tard, es reduirà el temps de joc. En cap cas s’allargarà el temps de joc.
5.- A cada part es pot sol·licitar un temps mort en qualsevol dels períodes. Aquest temps mort tindrà una durada de 30 segons i no s’aturarà el rellotge de joc. No es permetrà demanar aquest temps mort quan quedi menys de un minut i trenta segons per finalitzar el període. Es podrà concedir el temps mort en qualsevol moment que xiuli l’àrbitre o després de cistella anotada. Els temps no són acumulables.
6.- Al darrer període és l’únic en el qual es poden fer canvis.
7.- Queden prohibides les defenses en zona. En cas de fer-les l’equip infractor serà advertit. En cas de reincidir es xiularà una falta tècnica.
8.- En cas d’empat es jugarà una pròrroga de dos minuts, a temps corregut en els tirs lliures i només parant el rellotge en el darrer minut. Si persistís l’empat, es jugaria una “tanda de tirs lliures” amb sèrie de 1-1 donant victòria a l’equip que anoti.
9.- Els equips no disposaran pràcticament de temps per escalfar a pista (màxim deu minuts, mínim tres minuts), per la qual cosa es recomana fer l’escalfament fora de la pista.
10.- Tota la resta de normativa es portarà a terme de manera reglamentària (FCBQ).
11.- L’organització es reserva el dret de modificar el temps de joc per ajustar l’horari del torneig així com la normativa de joc per facilitar-ne la participació. Qualsevol incidència serà resolta per la Comissió organitzadora, de manera immediata i amb un sentit irrevocable.

 

Pots descarregar la informació en PDF punxant sobre el següent botó: