INFORMACIÓ GENERAL DEL TORNEIG

Des de fa 21 anys el nostre club organitza el Torneig Pre-Mini LAU BASKETBALL Salvador Girbau, un torneig de promoció del bàsquet de formació i que en les darreres edicions hem concentrat en dues categories per a nens i nenes d'entre 7 i 9 anys: Pre-Mini Masculí i Pre-Mini Femení. Aquesta temporada es realitzarà en un únic dia, el dissabte 27 de maig de 2023.

Es realitzarà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, amb capacitat per disputar fins a quatre partits simultanis en les quatre pistes reglamentàries.

A part dels partits de competició, que s'iniciaran a les 9h i finalitzaran a les 21h, els equips participants realitzaran activitats diverses:

  • Quatre partits garantits
  • Dinar a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau
  • Berenar
  • Aigua per a tots els partits
  • Taller de Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes
  • Sessió de Cinema
  • Obsequis i Rifa
  • Entrega de Trofeus.

D'altra banda, com en anteriors edicions, durant el torneig també es farà un Concurs Fotogràfic a través de les Xarxes Socials.

 

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS

Pots descarregar en PDF la següent informació del torneig punxant sobre els enllaços:

 

SEGUEIX EL TORNEIG A TRAVÉS D'APP EN DIRECTE I ONLINE

Podràs viure el Torneig al moment, gràcies a la col·laboració amb Swish All Hoops hi haurà la opció d'anar consultant els resultats dels partits i les classificacions a temps real a mesura que es vagin disputant tots els partits del torneig. 28 equips, més de 300 esportistes, 62 partits, vàries categories.. tot un espectacle de bàsquet formatiu!

Per poder seguir el Torneig us heu de descarregar l'App de telèfon mòbil al següent link: APP Android / APP Iphone . Un cop descarregada heu d'iniciar-hi sessió amb el vostre correu electrònic, i podreu accedir a les Competicions del Girbau, creades amb el nom XXI Salvador Girbau - Masculí i XXI Salvador Girbau - Femení

També podreu seguir les evolucions del Torneig Online a través de les Xarxes Socials del club: Twitter: @CESantNicolau / Facebook: ClubEsportiuSantNicolau / Instagram: @LAUBasketball

 

"EL MILLOR LLOC ON HE ESTAT MAI" DOCUMENTAL XX MEMORIAL SALVADOR GIRBAU AL BCN SPORTS FILM

El Vídeo-Documental del XX Torneig Pre-Mini Salvador Girbau titulat "El millor lloc on he estat mai" ha estat seleccionat dins els 67 finalistes (entre més de 2000 produccions) de la 13a Edició del prestigiós festival internacional BCN Sports Film!

El passat dimecres 22 de febrer a les 19h als Cinemes Girona de Barcelona, es va projectar el Documental junt amb 4 curtmetratges amb el bàsquet com l'eix principal. La Sessió, sota el nom de "El triple de la meva vida" va retre homenatge als 100 anys de la Federació Catalana de Basquetbol.

Podeu consultar la crònica de l'esdeveniment al següent ENLLAÇ.

Des del CESN estem molt orgullosos de que una producció audiovisual realitzada dins del club tingui aquest ressó. Podeu tornar a gaudir d'aquest espectacular Vídeo-Documental

 

RECORDES LES EDICIONS ANTERIORS? ARA POTS REVIURE LA HISTÒRIA DEL SALVADOR GIRBAU!