DINAR:

El dinar és servirà a les instal·lacions de menjador de l’Escola Sant Nicolau. S'informarà a cada equip particularment de l'horari del seu torn de dinar.

 

 

 

TALLER DE VIVENCIACIÓ DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES:

A banda dels partits de competició, es realitzaran altres activitats. Una d'elles serà el Taller de Sensibilització i Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes, consistent en conèixer i experimentar en primera persona l’esport adaptat, tornarà a formar part del torneig un any més. Mitjançant la simulació d’un partit de Bàsquet en Cadira de Rodes, amb prèvia explicació del reglament, permetrà als participants prendre consciència de les dificultats que superen cada dia els esportistes amb discapacitat.

 

 

 

Pots descarregar els horaris del Taller de BCR en PDF punxant sobre el següent botó:

 

 

SESSIÓ DE CINEMA:

Durant el torneig s'habilitarà un espai on es podran visualitzar pel·lícules cinematogràfiques per aquelles estones de descans llargues entre partits i/o activitats. La sala estarà oberta durant el següent horari: de 10:45h a 12:45h i de 15:45h a 17:30h, en el que els equips podran entrar per gaudir d'aquesta activitat opcional.

 

 

 

OBSEQUIS I RIFA:

Abans de que es juguin les Finals, al voltant de les 18h de la tarda realitzem l’entrega d’obsequis als participants i la rifa del Torneig.

 

 

 

Pots descarregar la informació en PDF punxant sobre el següent botó: