INFORMACIÓ GENERAL DEL TORNEIG

Des de fa 16 anys el nostre club organitza un torneig de promoció del minibàsquet anomenat Memorial Salvador Girbau. L'objectiu d'aquest torneig és, a part de la competició en sí, la trobada i intercanvi d'experiències entre equips diversos d'aquestes categories fora de les lligues regulars en les que cada un d'ells competeixen. Aquest any el torneig es durà a terme en dos dies, dissabte 7 de gener es disputaran les categories Pre-Mini Masculines i diumenge 8 de gener les Pre-Mini Femenines.

El torneig, tant en categories masculines com en femenines, es farà íntegrament a les instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau, on es disputaran els partits i es realitzaran totes les activitats (Carrer Jardí, nº 72, 08202, Sabadell).

Pel que fa l'estructura del torneig, hi ha categories de 6 equips, on es disputarà una fase prèvia de grups amb 2 partits on posteriorment hi haurà una segona fase amb 1 partit de creuament per tal de determinar la classificació final de cada equip. Pel que fa les categories de 5 equips es realitzarà una competició de tots contra tots per establir la classificació final. I finalment les categories amb 4 equips disputaran una fase prèvia de 3 partits en format de tots contra tots, per realitzar un partit final d'encreuament per establiar l'ordre de classificació final.

Com en cada edició, els grups s'han confeccionat tenint en compte els nivells i resultats de cada equip a la fase prèvia de la competició de la Federació Catalana de Basquetbol per tal de dotar al torneig de la major igualtat i emoció.

A part dels partits de competició, que s'iniciaran a les 10h i finalitzaran a les 21h, els equips participants realitzaran activitats diverses:

  • Tres partits garantits mínim
  • Dinar a les instal·lacions de l'Escola Sant Nicolau
  • Sessió de Cinema
  • Taller de Sensibilització: “Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes”
  • Berenar
  • Aigüa per a tots els partits
  • Entrega de Premis

 

DESCÀRREGA DE DOCUMENTS

Pots descarregar en PDF la següent informació del torneig punxant sobre els enllaços:

 

SEGUEIX EL TORNEIG ONLINE

Segueix els resultats i les evolucions del Torneig Online a través d'aquesta WEB i Xarxes Socials del club: Twitter: @CESantNicolau / Facebook: ClubEsportiuSantNicolau / Instagram: LAUBasketball

Podràs anar consultant els resultats dels partits i les classificacions a temps real a mesura que es vagin disputant tots els partits del torneig. 32 equips, més de 300 esportistes, 55 partits, 6 categories.. tot un espectacle de bàsquet formatiu!

 

RECORDES LES EDICIONS ANTERIORS? ARA POTS REVIURE LA HISTÒRIA DEL SALVADOR GIRBAU!

Pots visualitzar la informació del Memorial Salvador Girbau dels últims 5 anys punxant sobre cadascuna de les següents entrades: