HORARIS DE DINAR

El dinar és servirà a les instal·lacions de menjador de l’Escola Sant Nicolau.

 

 

 

SESSIÓ DE CINEMA:

UNA PANDILLA DE ALTURA 2 - (Títol Original: Be Like Mike 2)

Sota el mateix argument que la primera part però en aquesta ocasió ambientada en l’Streetball o bàsquet al carrer, la pel·licula ens explica la història del jove Jerome Jenkins Júnior. “Triple J”, com l’anomenen els seus amics, és un gran aficionat al bàsquetbol però ningú el respecta perquè el consideren lent, molt jove i, sobretot, massa baix per jugar a bàsquet.

La sort d’en Jerome canviarà de sobte en trobar-se per casualitat unes misteriores i velles sabatilles de bàsquet a les quals s’hi pot reconèixer les inicials “M.J.” al seu interior.

 

 

 

TALLER DE VIVENCIACIÓ DE BÀSQUET EN CADIRA DE RODES :

El Taller de Sensibilització i Vivenciació de Bàsquet en Cadira de Rodes, consistent en conèixer i experimentar en primera persona l’esport adaptat, tornarà a formar part del torneig un any més. Novament,  per dur a terme aquest taller comptarem amb la presència de jugadors i tècnics del Club Esportiu Global Basket (@BasketGlobal), que mitjançant la simulació d’un partit de Bàsquet en Cadira de Rodes amb prèvia explicació del reglament, permetran als participants prendre consciència de les dificultats que superen cada dia els esportistes amb discapacitat.

 

 

 

Pots descarregar la informació en PDF punxant sobre els següents botons: