CRÒNICA DEL XIè MEMORIAL SALVADOR GIRBAU - 27 / 28-12-2011
Hits

Més de 300 esportistes es donen cita en la XIena edició del Memorial Salvador Girbau, el tradicional Torneig de Nadal de Mini-Bàsquet organitzat pel CE Sant Nicolau que enguany estava patrocinat per Renault Comercial Martí i Papereria Figuerola. Durant dos dies el Pavelló del Nord ha estat protagonista del millor bàsquet comarcal d’aquest Nadal, on fins a 25 equips s’han donat cita per disputar dues jornades d’intens esport i bona convivència. Una gran oportunitat per comprovar que el bàsquet a Sabadell està en plena forma entre els més joves.

8 categories composaven el torneig, que es disputava durant dos dies. La competició consistia en un triangular entre l’equip amfitrió del CE Sant Nicolau i dos equips convidats.

Dimarts 27 s’iniciava el torneig amb les categories Pre-Minis, formades per nois i noies d’entre 7 i 9 anys. Dividits en tres grups, Mixte, Femení i Masculí, els més petits mostraven il·lusió i empenta en tots els partits disputats. La bona presència de públic donava color a les grades on cal destacar la gran qualitat mostrada per tots els participants. El CE Sant Nicolau es va imposar en les categories Pre-Mini Masculí i Mixte, i la JE Terrassa es va endur la categoria Femenina. Creu Alta Sabadell, Sant Quirze BC, CB Sant Celoni i Cornellà van ser els altres equips participants en aquestes categories i van demostrar el seu bon potencial.

 

 

En la mateixa jornada de dimarts, el CE Sant Nicolau va organitzar una vivenciació de bàsquet en cadira de rodes. La presència del seleccionador estatal Òscar Trigo i els seus ajudants va permetre organitzar aquest acte dins del programa del torneig. Un grup de jugadors i jugadores de les categories inferiors del CE Sant Nicolau van poder participar de l’aconteixement, que va consistir en un passi de vídeo on s’explicava totes les referències al bàsquet en cadira de rodes i es conscienciava als jugadors de la vessant integradora d’aquest esport. Just després tots van saltar a pista, i a sobre les cadires de rodes van realitzar un entrenament dirigit pel mateix seleccionador Òscar Trigo. Una gran experiència per a tots ells i que dona mostres del gran esperit formatiu del CE Sant Nicolau.

 

 

La segona jornada s’iniciava dimecres 28, on entraven en competició totes les categories Minis (de 10 a 11 anys). Fins a 5 categories, 3 de masculines i 2 de femenines es van donar cita per disputar 15 partits en total plens d’emoció i esportivitat. Pel Pavelló del Nord van passar grans equips referents de bàsquet base masculí i femení com el Catalana Occident Manresa, l’Escola Pia Sabadell, l’Escola del Carme, el CB Matadepera, el CB Sant Celoni, el Sant Quirze BC i el CB Santa Perpètua que es sumaven als equips amfitrions del CE Sant Nicolau.

El CE Sant Nicolau, el Catalana Occident Manresa i el CB Sant Celoni es van endur les categories masculines, i el CB Santa Perpètua i l’Escola del Carme es van imposar en les femenines.

Tots els participants del torneig van poder gaudir d’una atmosfera ideal per jugar a bàsquet durant aquestes dates nadalenques, on a més dels premis classificatoris tots ells rebien obsequis de l’organització que premiaven la seva participació. Més de 50 voluntaris entre socis i de l’staff tècnic del CE Sant Nicolau van treballar per que totes les jornades fossin una festa del bàsquet.

Un gran èxit de participació en aquesta XIena edició del Memorial Salvador Girbau. Una cita tradicional de mini-bàsquet en aquestes festivitats i que tanca l’activitat basquetbolística del CE Sant Nicolau en aquest any 2011 que ha estat testimoni del seu creixement i assentament de projecte com a club referent de la ciutat de bàsquet formatiu i de competició.

No et perdis el vídeo-resum que hem preparat de tot l'esdeveniment.

 

Dim lights

 

INFORMACIÓ DEL XIè TORNEIG SALVADOR GIRBAU

Pots visualitzar la informació del torneig punxant sobre cadascuna de les següents entrades:

 

 

 

 

Comparteix aquest article