CRÒNICA, PALMARÈS I FOTOGRAFIES DE LA XIIena EDICIÓ DEL MEMORIAL SALVADOR GIRBAU - 28-12-12
Hits

Un total de 18 equips i més de 200 esportistes van participar a la XIIena edició del Memorial Salvador Girbau, el tradicional Torneig de Nadal de Mini-Bàsquet organitzat pel CE Sant Nicolau que enguany va passar a convertir-se en Torneig de Categoria Pre-Mini. El passat divendres 28 de desembre es va viure una jornada intensa de gran bàsquet i convivència on tots els participants van poder gaudir de bons partits de mini-bàsquet així com de diverses activitats extres que van fer les delícies dels petits jugadors i jugadores.

4 categories composaven el torneig: la de competició masculina i femenina, que consistia en una fase de grups de format triangular durant el matí i les eliminatòries finals durant la tarda, i les categories d'escola de bàsquet també femenines i masculines que consistien en triangulars amistosos durant la tarda. En totes les categories participaven els equips del CE Sant Nicolau junt amb altres entitats de la comarca i la província.

S’iniciava el torneig amb les categories de competició. Dividits en dos grups començaven els joves esportistes a mostrar les seves habilitats al parquet del pavelló del Carrer Jardí. Durant tot el matí van passar per la pista equips de la talla del Boet Femení Maresme, UE Mataró, JE Terrassa, CB Vilanova, UE Montgat, CB Castellet, CB Cornellà, CB Manresa i els dos equips amfitrions del CE Sant Nicolau. Entre partit i partit els participants van poder gaudir d'una sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula Like Mike, que va generar gran expectació i moments molt divertits

 

 

Després de finalitzar aquesta fase de grups de la competició tocava recuperar forces i anar a dinar en grup. Tots els equips van passar per el menjador de l'escola on van poder menjar i fer pinya mentre esperaven les eliminatòries de la tarda.

A l'inici de la tarda començaven a desfilar per les instal·lacions els equips d'Escola de Bàsquet. El Sant Quirze BC, el CB Sant Pere de Terrassa, el CB Cornellà i la UE Mataró eren els participants junt amb els dos equips del nostre club. Els més menuts van demostrar que tenen una il·lusió i unes ganes de bàsquet molt grans. Van fer gaudir al nombrós públic assistent d'accions i jugades molt maques i es van divertir molt. El futur del bàsquet està assegurat!

Mentre esperaven les eliminatòries de competició els equips Pre-Minis van poder participar en uns Tallers de Manualitats monitoritzats per voluntaris del CE Sant Nicolau. Els nois i noies van passar una estona molt agradable modelant amb les seves pròpies mans una mini pilota de bàsquet per utilitzar com iman o com a clauer. Van demostrar les seves qualitats d'artistes en una estona de taller molt profitosa i distreta. Després van poder berenar amb uns brownies de xocolata i uns batuts que la organització va repartir per a tots els participants del torneig.

Cap al vespre es van poder viure els últims partits del torneig. La gran presència de públic va fer que la jornada fos inoblidable i molt esportiva. Tots els equips van lluitar fins l'últim moment per endur-se la victòria. S'ha de destacar la gran qualitat viscuda en els partits, així com la esportivitat i l'esforç de tots els jugadors i jugadores.

 

 

A l'acabar el torneig es va fer l'entrega de premis, on tots els equips participants van rebre el seu obsequi en forma de copa. En categoria de competició victòries finals del Boet Femení Maresme i el CB Cornellà A, i en categoria d'escola de bàsquet, el CB Cornellà B i la UE Mataró B es van adjudicar el torneig.

Punt i final a aquesta XIIena edició del Memorial Salvador Girbau on s'ha vist un bàsquet de gran qualitat junt amb un ambient espectacular de bàsquet. Felicitar a tots els equips participants, així com doar les gràcies a tots els voluntaris que van fer possible la organització d'aquest esdeveniment.

Us esperem a tots a l'edició de l'any vinent!

 

INFORMACIÓ DEL XIIè TORNEIG SALVADOR GIRBAU

Pots visualitzar la informació del torneig punxant sobre cadascuna de les següents entrades:

 

Comparteix aquest article