EQUIP DE BÀSQUET BCR

 

La temporada 2012-13 vam decidir engegar un projecte nou i a la vegada un dels nostres reptes més exigents: la creació d'un equip de Bàsquet en Cadira de Rodes plenament integrat dins l'estructura del club. El que va néixer com una idea s'ha convertir en el punt de partida cap a un viatge extraordinari d'experiències, cap a un món fins ara desconegut pel nostre club, com és el Bàsquet en Cadira de Rodes en particular i l'Esport Adaptat en general. Un cop recorreguda la primera part de tan apassionant camí, aquesta temporada 2014-2015 ha de servir per consolidar i apuntalar aquest projecte a la nostra realitat esportiva.

De l'experiència de la primera temporada s'han obtingut bons resultats i millors retorns , arribant a la conclusió que el nostre club pot i té el deure de seguir desenvolupant noves accions relacionades amb el programa iniciat fa temps , “A Sabadell , Bàsquet per a tothom”.

Després d'una primera temporada competint a la Liga Catalana i al Campionat d’Espanya de Formació, del qual en vam resultar sots-campions, l'equip l'any passat va fer un salt competitiu molt gran participant a Primera Nacional, una lliga d'àmbit espanyol.

D’altra banda, el Club Esportiu Sant Nicolau consolida diverses accions per normalitzar l'activitat esportiva adaptada, mitjançant diversos projectes complementaris que es poden arribar a encadenar en el temps : A Sabadell escola de Bàsquet en Cadira de Rodes, i el Programa de Detecció i Desenvolupament d'Alt Rendiment en BCR.


  • Pots consultar tota la Informació sobre el programa "A Sabadell, Escola BCR" punxant AQUÍ
  • Pots consultar tota la Informació sobre el programa "Alt Rendiment BCR" punxant AQUÍ

 

Pots consultar la confecció de la PLANTILLA de la temporada 2014-2015 punxant AQUÍ

 

 

Equip patrocinar per:

 

Comparteix aquest article