MINI MASCULÍ: CESN "GRANA" 101 - FORÇA LLEIDA "A" 107 - 19-05-13
Hits

Doble jornada del Mini Masculí Grana, que dissabte s'enfrontava a l'AESE de l'Hospitalet a fora, i diumenge rebia la visita del Força Lleida al pavelló del carrer Jardí

AESE - CESN "GRANA"

Els nois s’enfrontaven al 6è classificat de la competició el que preveia un partit molt igualat. L’inici del partit va ser pel Sant Nicolau que agafava la primera avantatge, però en el quart següent els locals van ser els dominants i van igualar el partit.

En el tercer quart la igualtat va ser la protagonista amb cistelles per igual en els dos costats de la pista. Però a l’inici del 4rt quart va aparèixer la pluja, la qual va fer impossible seguir amb el partit. En aquell moments els granes tenien un avantatge de dos punts.

 

CESN "GRANA" - FORÇA LLEIDA "A"

Últim partit de la temporada per als nois del mini grana i en disputa el 7è lloc de la classificació. El primer quart va ser un reflex del partit, tan sols en els primers 6 minuts del partit, el marcador ja era de 20-21. L’elevat ritme de partit afavoria als atac ràpids però també donava lloc a errades que provocaven pèrdues de pilota. La igualtat va seguir durant tot el partit, però sempre amb els lleidatans per sobre en el marcador. Tot i els esforços finals l’equip només va tenir temps de retallar distàncies i no va poder fer-se amb la victòria.

Amb aquest partit finalitza la competició per al mini grana masculí. L’equip ha quedat classificat finalment en 8ena posició del grup 1 de nivell A1 (màxim nivell català de la categoria).

 

RESULTAT: 101-107

JUGADORS CE SANT NICOLAU I ANOTACIONS:

Pau Granados (lesió), Arnau Bayona, Jan Argelaguet, Miguel Sánxhez (lesió), Jordi Costa, Pep Costa, Xabi Beorlegui, Jan Ossul, Gerard Lorente, Edu Ruz, Guillem Escudero

 

Comparteix aquest article