JUNIOR MASCULI 28/11/08
Hits

 A.E. SANT ANDREU – SANT NICOLAU

 

 Partit molt intens que va acabar amb una merescuda i treballada victòria del Sant Nicolau.

El partit va començar amb moltes imprecisions en atac per part dels dos equips, però especialment per part nostre. El resultat en el minut set era d’un esquifit 7 a 4 pel Sant Andreu. A partir de llavors vem estar més encertats fins acabar el quart amb un 11 a 14. En el segon quart el rival va canviar de defensa col·locant-se en una 2-1-2 que va costar d’atacar al començament, però els nostres jugadors van aprofitar la seva velocitat per marcar punts ràpids en contraatac. La resposta del Sant Andreu va ser quatre triples consecutius que els allunyava fins a cinc punts però un bon final de quart per part nostre deixava el marcador en 29-29 a la mitja part.
En el tercer quart el Sant Nicolau va sortir força concentrat i es va posar per davant fins al final de quart, malgrat el canvis de defensa del contrari. Vem seguir aprofitant la rapidesa en el contraatac, tant dels nostres jugadors exteriors com dels interiors.

En el darrer quart els dos equips van sortir forts en defensa, però molt dispersos en atac. Per part del Sant Nicolau els contraatacs ja no es realitzaven amb tanta facilitat i ens constava molt encistellar en joc estàtic. En canvi el rival, malgrat la nostra defensa individual, en dos  minuts s’avançava en el marcador després de dos triples consecutius, deixant el partit en 48 a 45. Aquest resultat no es va moure fins el minut sis (cinc minuts sense marcar per part nostra) on va passar tot el contrari: el Sant Andreu no encistellava ni un bàsquet fins al final del partit i nosaltres en canvi fèiem sis punts que en donàvem la victòria definitiva.


CIC B:  Pobo (2), Avila (8), Gil (4), Tell (10), Lecha (2), Navarro (7), Chuang (6), Palomeras (8)

SANT NICOLAU :  Gonzalez (16), Samper (9), Cruells (2),  Giménez (4), Carbonell (0),  Pujades (6), Osuna(0),  León (12), Rosell (0)

Comparteix aquest article