INFANTIL MASCULÍ: FC BARCELONA "A" 79 - CESN "1" 29 - 16-05-15
Hits

Dissabte a la tarda els infantils jugaven la tornada dels quarts de final de la competició infantil A-1 a la ciutat esportiva Joan Gamper davant el que possiblement és un dels millors equips de l’estat, el FC Barcelona “A”.

El partit va començar amb uns blaugrana molt endollats que demostraven des d’inici perquè són candidats al títol, i els nois de Sant Nicolau que feien un pas enrere i no acabaven de deixar-se anar en un partit on no tenien res a perdre i l’objectiu principal del qual era gaudir de la oportunitat que tenien davant. Malgrat encaixar un ràpid parcial de 10-0, s’acabava el primer quart 15-2.

El domini local era total, de totes maneres els de Sabadell començaven a perdre la por i encadenar bones accions ofensives que els permetia tenir més opcions d’atac. Tot i així, una asfixiant pressió del FC Barcelona, amb jugadors molt grans i físics, posava les coses molt difícils als grana sobretot a l’hora de passar camp. A la mitja part, 57-25 pels locals.

La represa va ser més del mateix, uns grana desbordats que feien tot i més per intentar competir malgrat l’exigència física i tàctica del partit, i uns locals que no tenien límit i seguien desplegant un bàsquet ràpid i vistós. Al final del 6è període, els locals certificaven el passi a les semifinals deixant el marcador 79-29.

Últim partit pels nois de Sant Nicolau que han fet una temporada brillant, creixent a tots nivells i convertint-se en un equip alegre i treballador capaç de donar sempre més. Enhorabona al Mario, Pau G, Arnau, Jordi, Pep, Miguel, Gerard, Pau R, Guillem i David per ser un exemple d’esforç constant i regalar-nos una temporada de luxe. Seguim!

 

RESULTAT: 79-29

JUGADORS/ES CE SANT NICOLAU I ANOTACIONS:

Mario E. (2), Pau G., Jordi C. (5), Arnau B. (2), Pep C. (1), Miguel M. (2), Gerard L. (7), Pau R. (6), Guillem E. i David L. (4).

Comparteix aquest article