EL CEJ L'HOSPITALET S'IMPOSA AL SÈNIOR A FEMENÍ EN UN MATX IGUALAT FINS AL FINAL
Hits

El Sènior “A” Femení del CE Sant Nicolau va perdre aquest cap d setmana la possibilitat de batre a un rival directe en la lluita per la permanència, el CEJ L'Hospitalet. El partit va estar molt intens des del principi. Ambdós equips van sortir molt encertats en atac i l’intercanvi de cistelles era una constant. Els atacs s’imposaven a les defenses i es mantenia força equilibri en el marcador (25-27 min. 10). En el segon període, la defensa s’anava endurint i va fer disminuir l’anotació.

Però tot i així, el joc era molt viu i les accions d’atac eren ràpides. Un triple anul·lat a les nostres sobre la botzina feia que L’Hospitalet marxés al descans amb una lleugera avantatge (44-46 min. 20).

A la represa, el partit es va travar. Ara, les defenses predominaven sobre l’atac, i les errades eren la constant. El marcador en aquest quart va ser raquític  5-5, i per tant seguien les visitants per davant (49-51 min 30).

El darrer període va ser d’infart. Les granes en el minut 33 aconseguien posar-se per davant 53-52 després de molts minuts de joc. Però un parcial 3-11 deixava força tocat al Sant Nicolau (57-63 min. 38). Les sabadellenques van retallar amb un triple a manca d’un minut (60-63 min. 39) i van donar emoció al partit. Però L’ Hospitalet no va errar des de la línia de tirs lliures i va sentenciar el partit (60-65).

 

ESTADÍSTICA DEL PARTIT

  

 

Comparteix aquest article