JÚNIOR MASCULÍ: CB CORNELLÀ "B" 61 - CESN "1" 62 - 12-03-16
Hits

Victòria molt important del Júnior 1 Masculí del Sant Nicolau davant d'un rival directe, que els permet fer un pas endavant al capdavant de la classificació.

El partit no va començar massa bé pels interessos de l'equip sabadellenc que no trobava la manera de superar la bona defensa de l'equip rival. Aquest bloqueig en atac va permetre que el Cornellà agafés un avantatge d'11 punts en el marcador a manca de 5 minuts per la finalització de la primera part. Però els grana van saber sobreposar-se a aquest moment crític, gràcies a uns darrers minuts d'inspiració des de la línia de 3, van aconseguir arribar a la mitja part només un punt per sota.

La tònica de la segona part va ser totalment diferent amb un Sant Nicolau que portava el ritme de partit i la iniciativa en el marcador. Tot i això els avantatges mai van superar els 7 punts amb els que s'arribaven als darrers 3 minuts.

L'últim minut va ser d'infart i el Cornellà va ser capaç de donar la volta al marcador amb 2 triples seguits que li donaven l'avantatge d'1 punt. Però una cistella a manca de 20 segons va donar una important victòria al Sant Nicolau que va jugar una gran segona part en una pista molt difícil.

 

RESULTAT: 61-62

 

 

Comparteix aquest article