JÚNIOR MASCULÍ: SABADELL SUD CB "B" - CESN "3" - 10-03-16
Hits

Segona derrota consecutiva al pavelló Sud del CE Sant Nicolau Durian davant el Sabadell Sud CB.

L’equip local va proposar un joc molt diferent que el de la primera volta, on els visitants s’havien imposat clarament, i des dels primers compassos de joc es preveia que seria un enfrontament molt igualat. Així va ser durant els primers 20 minuts, amb alternances al marcador malgrat qui portava més la batuta era l’equip visitant, marxant al descans 4 per sobre al marcador.

Tenint en compte els últims precedents d’ambdós equips, es preveia que l’equip que mantingués el mateix encert tindria més opcions de guanyar. El Sabadell Sud ho tenia clar, i van sortir amb una intensitat superior a la segona part, superant totalment als col·legials en aquest aspecte. Només l’encert en jugades puntuals feia que els visitants encara manessin a l’inici de l’últim quart. El canvi a defensa zonal va bloquejar encara més l’atac del Júnior Durian, i van veure com el rival es posava per davant al marcador, amb avantatges que tot i no ser definitives van ser capaços de mantenir fins al final.

L’equip tècnic i jugadors tenen clar quin és el camí per tornar a competir, i és recuperar la intensitat mostrada en jornades anteriors. Aquest cap de setmana, duel directe al pavelló Jardí contra el CB Vilatorrada. Una prova de foc pel Júnior Durian abans de les vacances de Pasqua.

 

RESULTAT: 63-57

 

Comparteix aquest article