JORNADA 1 CAMBRILS: COMENÇA EL TORNEIG AMB PLE D'ÈXITS ESPORTIUS I DIVERSIÓ
Hits

L’expedició grana amb els 4 equips participants del Club Esportiu Sant Nicolau va sortir divendres a la tarda amb autocar direcció Cambrils per començar el Torneig. Ja a l’estació d’autobusos es veia que totes les jugadores i jugadors tenien moltes ganes de passar uns grans dies. Tot i això tocava a anar a dormir d’hora, doncs l’endemà seria una jornada llarga per tots els equips. Dissabte al matí, després d’un bon esmorzar, tots els equips van anar cap pavelló: uns per jugar i els altres per animar.

 

 

El miní femení va fer un gran partit contra el CB Lleida “B” (65-15) mostrant una gran actitud defensiva i aprofitant els contraatacs. El mini masculí també ha aconseguit imposar-se amb gran solvència al seu rival, el Champagnat de Logroño. Per la seva part l’infantil femení es va aconseguir imposar al CB Vilassar gràcies també a una gran defensa i un bon encert. Després del 16-52 aconseguit, tots els equips van anar a dinar per recuperar forces.

 

 

A la tarda li arribava el torn a l’infantil masculí que, gràcies a un alt ritme, va aconseguir imposar-se al seu rival per 66-23. Els dos equips mini, que tornaven a jugar, van aconseguir continuar amb el bon nivell de joc mostrat al matí: el mini femení va imposar-se al CB Cambrils per 50-0, i el mini masculí va vèncer el Portalada d’Altafulla, ambdós equips imposant un alt ritme defensiu i jugant ràpid en atac.

Quedava pendent l’últim partit de la jornada, el de l’infantil femení. Abans, però, varis jugadors de tots els nostres equips han participat en els concursos de triples i de tirs lliures. Un cop acabats els concursos, l’infantil femení ha aconseguit tancar la jornada amb ple de victòries, guanyant el CB Lleida per 14-52 tot mostrant la seva millor versió.

Un cop finalitzats tots els partits, els equips del club han anat a l’hotel per descansar i sopar tots junts. Havent sopat, tota l’expedició santnicolauenca ha anat a fer una passejada pel port de Cambrils, on alguns han decidit comprar-se un gelat o una crêpe.

Al arribar a l’hotel el cansament es feia notar a totes les jugadores i jugadors, que han anat a dormir sense donar gaire guerra. Tocava descansar per poder afrontar, l’endemà, una nova i llarga jornada.

 

 

 

Podeu consultar la informació del torneig punxant als següents enllaços:

Tot el desenvolupament del torneig es podrà seguir a través de la nostra web i via twitter (@CESantNicolau), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres joves jugadors.

 

 

Comparteix aquest article