JORNADA 2 CAMBRILS: MOMENTS DE PLATJA I ESBARJO I CLASSIFICACIONS PER SEMIFINALS DEL TORNEIG
Hits

2ª jornada de competició a Cambrils. El dia començava abans per l'Infantil Masculí ja que era l'únic equip de l’expedició del CE Sant Nicolau que disputava partit al matí. El rival, un dels equips locals, el CB Cambrils, davant el qual els grana s'han emportat una merescuda i contundent victòria per un resultat de 61-10. La resta d'equips han aprofitat el matí per fer una passejada per el passeig marítim, on han pogut gaudir de temps lliure a la platja jugant a pitxi, fútbol i altres esports.

 

 

Arribava l'hora de dinar i també l'hora de concentrar-se per els partits de la tarda. El primer torn era per les noies, el Mini Femení i l’Infantil femení.

El mini, aconseguia la victòria contra l'equip madrileny Alameda A, en un partit molt ajustat que es decidia a la pròrroga a favor de les nostres per 45-37. Les Infantils per la seva banda, en un altra matx també molt ajustat no han pogut aconseguir la victòria contra l'AESE en perdre només per cinc punts 35-40.

 

 

Per acabar la tarda de quarts de final del torneig els hi tocava als nois. Que amb dues victòries còmodes contra l’equip amfitrió del Sagrat Cor 68-28 per part del Mini Masculí i contra l'AD Loyola per l'Infantil 58-7, es classificaven per les semifinals.

Dilluns toca jornada de descans i gaudir tot el dia del Parc d'atraccions de Port Aventura. Dimarts es reprendrà la competició disputant les semifinals del torneig el Mini Femení davant el CB Vilassar, el Mini Masculí davant el totpoderós conjunt francès del Toulouse Travel Team (reeditant les semifinals de l’edició del 2013 i del 2015 en el que ja s’està convertint en un partit clàssic) i l'Infantil Masculí contra el TGN Bàsquet. Les jugadores de l'Infantil femení disputaran per quedar entre les cinquenes i vuitenes classificades veient-se les cares contra el CB Tarragona.

 

 

 

Podeu consultar la informació del torneig punxant als següents enllaços:

Tot el desenvolupament del torneig es podrà seguir a través de la nostra web i via twitter (@CESantNicolau), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres joves jugadors.

 

 

Comparteix aquest article