VITAL VICTÒRIA DEL SABADELL SANT NICOLAU A DOMICILI DAVANT EL BC MARTORELL
Hits

Victòria molt important del Sènior A Masculí a domicili contra al BC Martorell, rival directe, en un partit trepidant que no es va decidir al final dels 40 minuts i va necessitar una prorroga per donar victoriós a un Sabadell Sant Nicolau el qual aconsegueix anar de vacances amb la moral i els deures al dia. El primer quart del partit ja es veuria una mica el guió per part dels dos equips, joc ràpid, intentant ajustar molt al darrere i amb un gran nombre de pèrdues de pilota per part dels dos equips.

Bona sortida del Martorell, contrarestada ràpidament pel Sant Nicolau a base de triples. Els martorellencs utilitzant la seva pressió obligava als grana a tenir molta cura a l’hora de seleccionar els tirs però fins aquí les sensacions eren bones. Es finalitzava amb un marcador de 15 – 17. Bona sortida de partit.

El segon període, serien els millors moments Basquet Martorell, amb Morales i Guillem Jou portant al seu equip a un gran encert i a provocar dubtes al Sant Nicolau. No es trobaven còmodes els grana i els atacs començaven a ser precipitats. Tot i així els bons minuts finals de segon període no van permetre que  la diferència al marcador mai fos gran i tenir una segona part per endavant per seguir lluitant per la victòria. El 40 – 38 al marcador així ho reflectia.

A la represa, els grana van sortir amb ganes de lluitar pel partit. Gran sortida d’Albert Fontanals portant als seus a ficar-se per davant en el marcador. Els dubtes als locals eren evidents i la solució va ser una alternativa zonal per tal de frenar el ritme visitant i generar cistelles fàcils. El Sant Nicolau però, anava alternant les bones i males accions tant davant com darrere que li feien permetre cistelles fàcils al Martorell. La part positiva va ser que tot i els mals moments i algun dubte vers la defensa plantejada pels locals, es va aconseguir finalitzar el quart per davant en el marcador, això si el 52 – 54 augurava un últim període ple d’emocions.

Així va ser, ara qui plantejava alternatives defensives era el Sant Nicolau i el Martorell responia amb un triple gairebé sobre la botzina de possessió a tauler cosa que no feia res més que animar un Pavelló Esportiu amb un gran ambient. El Sabadell Sant Nicolau poc a poc feia crear més dubtes als locals que no es veien còmodes. Això si, cap equip era capaç d’agafar iniciativa al marcador i les constants eren el més habitual. S’arribaria a un final de partit d’infart. A falta de 14”, Keith Wilson amb marcador empatat falla dos tirs lliures i la següent acció el Martorell disposaria de dues opcions per endur-se el partit i no les va aprofitar, cosa que va donar 5 minuts més de bàsquet en una tarda trepidant.

Al temps extra el Sabadell Sant Nicolau des de la primera acció va deixar clar que volia el partit. Va aparèixer la figura del capità, Marc Sobrepera juntament amb els millors moments de partit de la resta d’equip. Una gran tasca defensiva i atacs senzills fent mal al Martorell va propiciar un parcial de 4 – 18 per donar al Sant Nicolau a més d’una gran victòria a domicili aconseguir un bon resultat d’average de cara a possibles empats. Destacar la gran feina col·lectiva durant el partit d’ahir i en especial la del base Albert Pujol.

Arriba l’aturada per Setmana Santa, però els grana no deixen de treballar durant aquest dies per preparar la següent final, aquesta vegada a casa contra el Pardinyes de Lleida, actual millor equip amb 4 victòries seguides en aquesta segona fase i empatats amb els grana a la classificació.

 

ESTADÍSTICA DEL PARTIT

 

 

 

Comparteix aquest article