JORNADA 3 CAMBRILS: EL BÀSQUET QUEDA APARCAT PER LA DIVERSIÓ I L'ADRENALINA DE PORT AVENTURA
Hits

Dilluns 21 de març hi havia jornada de descans al XIIIè Torneig Internacional TGN Bàsquet Cambrils, jornada en la que tots els equips que disputen el torneig han gaudit d’un dia en conjunt a Port Aventura, una de les activitats més esperades per a tots els joves jugadors i jugadores del nostre club. Ens vam llevar d’hora per esmorzar i preparar les coses per passar tot el dia al parc d’atraccions. Els nois i noies s'afanyaven en omplir la bossa i preparar-se per gaudir d'un gran dia dins del parc d'atraccions.

 

 

Per torns vàrem anar sortint a agafar el bus que ens portaria cap al parc, on una vegada allà, ens vam dividir per equips i vam passar tot el dia gaudint del que ens oferia Port Aventura.

Vam aprofitar de valent totes les hores  del dia, i les noies i els nois de Sant Nicolau van pujar a totes les atraccions que van desitjar fent, això si, una petita pausa per dinar a les instal·lacions del parc i continuar gaudint dels espectacles i les atraccions..

Després d’un dia molt complert  i de que tota l’expedició grana s’ho passés d’allò més bé, vam tornar a l’hotel on tocava descansar de cara a reprendre els partits del torneig dimarts 22 de març.

 

 

La jornada de dimarts portarà als Minis Femení (contra el CB Vilassar a les 17h) i Masculí (contra Toulouse Travel Team a les 18h), i l’Infantil Masculí (contra el TGN Bàsquet a les 18h) a disputar les semifinals de les seves respectives categories i on l’Infantil Femení iniciarà el seu camí per lluitar pel 5è lloc, jugant a les 11h contra el CB Tarragona.

A part també hem d’informar que varis dels nostres representants s’han classificats per les finals dels Concursos de Tir. Així doncs,  Blanca Quintana, Maria Trens, Dani Vílchez, Marc Serracanta, Martí Corbera, Pau Quintana, Anna Costa i Maria Salas disputaran la final de Tirs Lliures de les seves respectives categories. Pel que fa als Triples, s’han classificat per la final l’Àlex Mor, Jordi Aurò, Carla Garcia i Joan Rodríguez.

 

 

 

Podeu consultar la informació del torneig punxant als següents enllaços:

Tot el desenvolupament del torneig es podrà seguir a través de la nostra web i via twitter (@CESantNicolau), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres joves jugadors.

 

 

Comparteix aquest article