EL PRE-MINI MASCULÍ GRANA DEL CESN QUEDA 2º CLASSIFICAT AL III TORNEIG DE MANRESA
Hits

El passat diumenge 20 de març, el Pre-Mini Masculí Grana va participar en el tradicional Torneig de Manresa organitzat pel CB i Unió Manresana, que arribava a la tercera edició, en el què disputarien un total de quatre partits en format lligueta i d'aquí sortiria el guanyador final. Els grana van disputar el primer partit ben d'hora, davant el CB Cornellà A, equip que actualment es troba a la categoria A-1. La superioritat física i el ritme dels rivals van ser claus a l'hora de decantar la victòria cap als de Cornellà.

 

 

Just a l'acabar, els santnicolauencs disputaren el segon partit del dia, davant el Catalana Occident Manresa Vermell, equip que havia guanyat als grana per dos punts en la fase regular. Els nostres van realitzar un partit molt seriós, molt concentrats en defensa i amb una alta anotació que va donar la victòria als nostres.

Un cop acabats els dos partits, els grana van estirar i van jugar en els inflables i el típic KO, passant-s'ho d'allò més bé abans d'anar a dinar. Un plat de macarrons i un tall arrebossat amb patates esperaven als jugadors per dinar. A l'acabar, van relaxar-se i van jugar al llop, que va triomfar entre els nostres jugadors, conscients que encara els quedaven dos partits més.

A primera hora de la tarda es van enfrontar al JAC Sants, vell conegut dels nostres que es troben a la mateixa lliga i amb els quals ja s'hi van enfrontar en el passat Memorial Salvador Girbau. Els grana es van endur la victòria després d'un gran esforç de tots els jugadors. 

 

 

Just després tocava l'últim partit del torneig davant el CE Vilafant, en el qual si els grana guanyaven acabarien el torneig en segona posició. I així va ser, en un partit on els dos equips ja acusaven el cansament, els de Sant Nicolau es van mostrar superiors i van controlar el matx en tot moment.

Finalment, es va realitzar la tradicional entrega de premis on tots els jugadors es van endur una medalla i alguns d'ells es van quedar a veure l'ICL Manresa enfront el Morabanc Andorra, partit de la Lliga Endesa ACB, un matx molt interessant d’una de les millors lligues del món que va acabar amb victòria visitant. 

 

 

 

Comparteix aquest article