JORNADA 5 CAMBRILS: TÍTOL PEL MINI MASCULÍ I SOTS-CAMPIONATS PEL MINI FEMENÍ I L'INFANTIL MASCULÍ
Hits

Després de cinc intensos dies de bàsquet s’acaba la XIII Edició del Torneig Internacional del TGN Bàsquet a Cambrils. L'equip més matiner del club avui ha estat l'Infantil Femení que a les 10h es disputaven el partit pel 5è-6è lloc contra el CB Lleida "A". Les grana han començat el partit per davant en el marcador, però al segon quart les lleidatanes han reaccionat atrapant-nos fins que al final un triple de les nostres ha sentenciat el partit aconseguint classificar-se en un meritori 5è lloc (41-38).

 

 

Mentrestant a les 11h s’han disputat les finals de triples i tirs lliures dels dos Minis, tant el Femení com el Masculí. Pel que fa el mini femení, la Maria Salas i l’Anna Costa (final de tirs lliures) no han pogut superar a la resta de participants i la Carla Garcia (final de triples) tampoc. D’altra banda, en el Mini Masculí el Martí Corbera s’ha proclamat campió del concurs de tirs lliures (4/5), on també han participat en Pau Quintana (final de tirs lliures) i el Joan Rodríguez (final de triples) que  s’han quedat a les finals dels concursos de tir.

A les 11:30h l’Infantil Masculí disputava la final de la seva categoria contra el CB Vilassar A en un partit on els grana no han tingut el dia i han acabat perdent 38 a 65, proclamant-se sots-campions del torneig.

Després de les finals de triples i tirs lliures, a les 12:45h els dos equips Minis del CESN han jugat la final del torneig. El Mini Femení ha perdut contra el Sagrat Cor A (45-87) en un partit marcat per la diferència física de les contrincants i per la gran intensitat defensiva i ofensiva de les de Tarragona. No obstant i això, el Mini Masculí ha aconseguit la victòria contra el CB Lliçà d’Amunt (64-52) i s’ha proclamat campió del torneig, confirmant el bon paper dels equips del club.

 

 

Un cop acabats els nostres partits, durant la mitja part de la final de l’Infantil Femení s’han realitzat les finals dels concursos de triples i tirs lliures de la categoria infantil. Pel que fa la categoria femenina, hi participaven la Blanca Quintana i la Maria Trens (final de tirs lliures) però no han aconseguit quedar campiones. D’altra banda, el Dani Vílchez de l’Infantil Masculí s’ha proclamat campió del concurs de tirs lliures amb una sèrie espectacular a la final de amb 10 encistellats de 10 llançaments. L’hegemonia grana en els concursos de tir s’ha vist reafirmada quan l’Àlex Mor s’ha proclamat campió del concurs de triples aconseguint 9 cistelles, concurs on el Marc Serracanta i el Jordi Auró també han participat de la final.

Un cop acabada la final de l’Infantil Femení, s’ha realitzat l’entrega de premis a cada equip. El Martí Corbera del Mini Masculí ha sigut proclamat MVP del torneig i el Roger Llinares, també del Mini Masculí, campió del concurs del K.O.!

Finalment, ens hem fet la foto conjunta de tots els equips de Sant Nicolau i ens hem desplaçat fins a l’hotel per dinar i acomiadar de la millor forma aquests magnífics cinc dies de torneig on el paper del Club Esportiu Sant Nicolau ha estat molt bo, sent protagonistes dins de pista i amb un comportament exquisit fora d’ella.

 

 

 

Podeu consultar la informació del torneig punxant als següents enllaços:

Tot el desenvolupament del torneig es podrà seguir a través de la nostra web i via twitter (@CESantNicolau), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres joves jugadors.

 

 

Comparteix aquest article