JORNADA 1 BLANES: GRAN DEBUT DELS NOSTRES CADETS REALITZANT UN JOC VISTÓS I ALEGRE
Hits

Divendres 25 de març s'ha iniciat la novena edició del Torneig de Setmana Santa del Club Bàsquet Blanes on el Cadet Femení i el Cadet Masculí 1 han arribat al migdia a l'hotel (situat a Lloret) i s'han instal·lat a les habitacions just abans de dinar plegats. Després trasllat amb autocar fins les fantàstiques instal·lacions de la ciutat esportiva de Blanes. A primera hora de la tarda, les noies debutaven davant el CB Blanes B, club que també seria el rival del Cadet Masculí.

 

 

Les grana, molt superiors de principi a fi, amb un ritme ofensiu elevadíssim i sobretot recuperant moltes pilotes en el primer tram de camp han acabat amb un clar 36-100 i sobretot molt bones sensacions.

Seguidament, els nois, que també jugaven el seu primer partit davant del CB Blanes B, han sumat una còmode victòria 46-85  amb un joc vistós i ràpids contraatacs que els permetien anotar amb facilitat.

 

 

Després de sopar, nois i noies han fet una volta pel passeig de Lloret arrodonint el dia amb alguns gelats o crepes. A la tornada a l'hotel, jocs de cartes a les habitacions i a descansar.

Demà els nois del cadet 1 començaran ben d'hora el dia, jugant a les 9:30 davant el CESET. Una mica més tard, a les 11:00 les noies tindran un nou partit davant del CB Granollers C.

 

 

 

Podeu consultar la informació del torneig punxant als següents enllaços:

 Tot el desenvolupament del torneig es podrà seguir a través de la nostra web i via twitter (@CESantNicolau), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres joves jugadors.

 

 

Comparteix aquest article