JORNADA 4 SARAGOSSA: FINALITZA EL TORNEIG AMB LA 12ª PLAÇA FINAL PEL JÚNIOR FEMENÍ I 14ª PEL MASCULÍ
Hits

La darrera jornada del torneig va començar de la mateixa manera que els dies anteriors: amb el despertador sonant a les 7:00h per un dels dos equips. En aquest cas, novament, va ser el Júnior Femení l'equip que a les 7:20h ja estava esmorzant, superant el canvi horari de la nit anterior. A les 9:00h les noies s'enfrontaven al Ibaizabal basc en el partit per la 11èna posició en el que seria el darrer partit en les quatre jornades en les que consistia el Torneig de Saragossa.

 

 

El matx va començar favorablement per a les nostres, que van dominar el partit durant tota la primera part malgrat comptar només amb set jugadores disponibles. L'equip basc sempre anava a remolc al marcador, però a meitat del tercer quart van anotar tres triples consecutius que les posava per davant al marcador. A partir d'aquí, malgrat els intents de les nostres, l'escàs encert de cara cistella no ens va permetre remuntar el marcador. Així, l'equip va acabar en la 12ena posició del torneig, havent combinat minuts de gran nivell de joc amb altres de més grisos, especialment en l'apartat ofensiu. No obstant, l'experiència ha estat molt bona i ens ha servit per encarar amb la màxima motivació aquest tram final de la temporada.

 

 

Pel que fa el Júnior Masculí, en la darrera jornada del torneig s'enfrontava al Bàsquet Cornellà, equip conegut dels enfrontaments a la lliga interterritorial catalana. El partit va començar amb molta igualtat entre els dos conjunts i tot feia indicar un duel molt ajustat tal com va passar en la lliga. El Cornellà, però, va saber adaptar-se a la situació del partit per assolir més de 20 punts d'avantatge en el marcador. Al Sant Nicolau se li notava el cansament de l'esforç fet en el torneig, i tot i trobar bones opcions de tir fallava en situacions molt fàcils. En l'últim quart, l'equip va tirar de caràcter, i després d'un parcial de 19 a 3 va reduir l'avantatge a només 10 punts, deixant l'electrònic en un 50 a 60 a favor del Cornellà.

Bon torneig del Júnior Masculí que acaba en el lloc 14è i que també va aconseguir jugar la final de triples per equips, aconseguint una meritòria 2a posició. Gran treball d'equip que permetrà al nois agafar forces per l'exigent final de lliga que l'espera.

 

 

 

Podeu consultar la informació del torneig punxant als següents enllaços:

Tot el desenvolupament del torneig es podrà seguir a través de la nostra web i via twitter (@CESantNicolau), on anirem informant dia a dia dels resultats i les activitats que aniran realitzant els nostres joves jugadors.

 

 

Comparteix aquest article