PRE-INFANTIL FEMENÍ: CESN 60 - BÀSQUET SAMÀ VILANOVA 57 - 02-04-16
Hits

Les Pre-Infantils sumen una nova victòria davant d'un rival que els hi va posar molt difícil malgrat dominar el marcador de principi a fi. 

El dissabte al matí les noies de Sant Nicolau rebien al Samà, un equip amb jugadores molt físiques i sobretot molt intenses que des del primer minut varen demostrar que volien competir per endur-se la victòria. De totes maneres, un Pre-Infantil molt sòlid en el joc tot i no tenir l'encert habitual, es mantenia al capdavant al marcador aconseguint avantatges amplis que donaven aire al joc grana. 

En ells últims períodes, les grana molt castigades per les faltes personals i unes visitants que no fallaven des de la línia de tir lliure aconseguien retallar distància al marcador i apropar-se. De totes maneres i malgrat els nervis dels últims minuts, un triple a falta de menys d'1 minut sentenciava el partit per les grana que les col·locava a 5 punts. Finalment, resultat de 60-57 per les noies de Sant Nicolau que tot i no mostrar la seva millor versió i amb alguns problemes en la circulació de pilota, es sobreposaven per seguir invictes. Seguim! 

 

RESULTAT: 60-57

 

 

Comparteix aquest article