EL MAL INICI DE PARTIT PASSA FACTURA A UN SÈNIOR A FEMENÍ QUE ES VA MOSTRAR DESCONCENTRAT
Hits

Desplaçament del Sènior A Femení a la pista del SESE, que va sorprendre amb un començament de matx molt intens i on les grana no van estar a l’alçada. Les barcelonines superaven la defensa de les grana amb comoditat i les sabadellenques es mostraven sense idees en atac (26-9 min 10). El segon quart el Sant Nicolau va reaccionar tímidament, com a mínim per parar la superioritat acaparadora del SESE, tot i així la diferència es va incrementar fins els 20 punts al descans (44-24 min 20).

A la represa, les sabadellenques volien recuperar sensacions i van competir els darrers 20’, però sense que en cap moment és pogués lluitar per canviar el signe del partit. En el tercer període, el joc del Sant Nicolau va ser més fluid, però en defensa seguien les errades i això propiciava que no és pogués retallar la diferència (58-37 min 30).

En el darrer quart, ja estava tot decidit i la tònica va ser similar. Final del partit 75-50, i un Sant Nicolau que ha d’aprendre la lliçó i passar pàgina per pensar en el importantíssim partit de la propera setmana davant el Banyoles.

 

ESTADÍSTICA DEL PARTIT

  

 

Comparteix aquest article