JÚNIOR MASCULÍ: SANT QUIRZE BC 48 - CESN "3" 58 - 02-04-16
Hits

Treballada victòria del Júnior Durian davant el Sant Quirze, en un enfrontament amb moltes irregularitats per part dels dos conjunts.

Els primers compassos del partit eren favorables pels visitants, amb una bona selecció de tir i una bona circulació ofensiva, però no van ser capaços de plasmar aquest domini en el marcador. Al final del primer quart, tot encara per decidir (11-11). Després del minut de descans, els col·legials paulatinament van cedir a la intensitat mostrada pel Sant Quirze, que tot i no estar encertat era capaç de produir segones i terceres opcions fins a fer bàsquet. Poc a poc es va anar obrint una escletxa en el marcador propera als 10 punts per part de l’equip local, que el Sant Nicolau va reduir abans d’arribar al descans (28-23).

La premissa era evident:si es volia guanyar el partit calia afegir un plus d’intensitat. I els jugadors ho van entendre. Un bon inici de quart va equilibrar pràcticament el marcador, obligant a l’entrenador local a demanar temps mort. A partir d’aquest, bons minuts d’ambdós conjunts que batallaven pel partit, arribant a l’últim quart amb un mínim avantatge pel Sant Quirze. En aquest la producció ofensiva dels visitants es va disparar, anotant 23 punts amb molt d’encert al perímetre i al tir lliure. Malgrat això, els locals no van donar el seu braç a tòrcer fins l’últim minut. El partit va finalitzar amb un triple sobre la botzina establint la màxima diferència del partit (48-58).

Triomf amb patiment, doncs, per al Júnior Durian que rep el CB Llívia-Puigcerdà el proper Diumenge a les 12:30h. Un duel complicat, que a l’anada va finalitzar amb triomf local (69-56).

 

RESULTAT: 48-58

 

 

Comparteix aquest article