PRE-INFANTIL FEMENÍ: CN TERRASSA 33 - CESN 67 - 10-04-16
Hits

Partit molt seriós i sòlid de les pre-infantils que segueixen invictes i aconsegueixen una important victòria a la pista del CN Terrassa. 

Diumenge a primera hora del matí les pre-infantils sortien molt concentrades a jugar un partit, que es presentava difícil, davant del 3r classificat el CN Terrassa. Molt bons minuts inicials, que amb dos parcials brillants durant els dos primers períodes, marcats pel gran encert de totes les jugadores i la solidesa que mostraven com a equip, començaven el 3r període amb un favorable 5-25 i el partit molt ben encarrilat. 

Els següents períodes no varen ser tant brillants ja que l'encert va baixar, però les grana molt ben ubicades en defensa, mostrant-se segures en tot moment, anaven poc a poc ampliant distància i jugant cada vegada amb millor circulació de pilota. Al final del 6è període, 19-54. Tot i la duresa física i defensiva del partit, les noies de Sant Nicolau encara tenien energia al final per llençar varis contraatacs i obrir camp corrent, cosa que finalment els donava una nova victòria per un clar 33-67. Les grana acumulen un balanç de 10-0 en la segona fase de competició i la propera jornada reben al Sant Quirze Basquet Club al C/ Jardí. Seguim! 

 

RESULTAT: 33-67

 

 

Comparteix aquest article