PARTIDÀS DEL SABADELL SANT NICOLAU QUE GUANYA AMB UN RECITAL OFENSIU
Hits

El Sabadell Sant Nicolau va aconseguir una important victòria davant d'una de les bèsties negres de la temporada. Aquesta victòria basada en el treball col·lectiu no va ser gens fàcil d'aconseguir i només fins als moments finals no es va poder certificar, davant d'un pavelló ple i un públic que en tot moment va estar al costat dels grana demostrant la identitat d'aquest club. El primer quart es van veure clares les intencions dels equips, jugar amb alt ritme de joc i amb un gran encert.

Alguna cosa si es veia diferent de la resta de partits que havien jugat anteriorment, Castellbisbal no era capaç de dominar el joc amb petites rentes com havia fet fins ara.  Finalitzaria amb un 20-21 a favor del Castellbisbal però amb bones sensacions per part dels grana.

El segon quart es refermarien aquestes bones sensacions. Un Castellbisbal que no era capaç d'aturar els atacs grana i una defensa sòlida que no permetia errades van ser les bases d'un gran període que finalitzaria amb un parcial de 23–14 a favor del Sant Nicolau. Com en anteriors ocasions res estava decidit i només el ser regulars donaria la victòria als grana.

La segona part seria trepidant, amb emoció i bon bàsquet per part dels dos equips. Un quart on com era de preveure el Castellbisbal no donaria el seu braç a tòrcer i de la ma d'un gran Lyndon Jordan va donar els millors moments d'un Castellbisbal que va demostrar el seu potencial en accions d'1x1 i uns grana que tot i seguir molt intensos tenien problemes per aturar l'atac dels visitants.
Aquest període de màxima igualtat va finalitzar amb un parcial de 24–28 a favor del Castellbisbal i amb un autèntic partidàs obert fins al final.

A l'ultim període la gent podia pensar que els grana tornarien a repetir errades del passat, però aquesta vegada no va ser així i amb un inspirat Iikka Maki en els moments finals va permetre segellar una victòria que permet empatar a la classificació al Castellbisbal però amb l'average perdut. La bona tasca de tot l'equip va permetre una victòria segellada des de l'entrega, la feina col·lectiva,  i des de la grada, que dona una dosi  de caràcter a aquest equip per encetar els últims quatre partits de temporada.

Aquesta setmana els homes d'Adrià Alonso tornen a les illes, aquest cop a Mallorca, a camp del Grupo Juaneda, actual líder i millor atac del grup de permanència. Sense dubte una nova victòria a domicili faria mes possible la salvació del grana.

 

ESTADÍSTICA DEL PARTIT

 

 

Comparteix aquest article