MINI MASCULÍ: CESN "GRANA" 107 - PAIDOS ASFE 78 - 09-04-16 // CESN "GRANA" 84 - JAC SANTS 88 - 10-04-16
Hits

Doble jornada pel Mini Masculí Grana, on dissabte jugaven a casa contra el Paidos ASFE Sant Fruitós i diumenge repetien al pavelló del carrer Jardí contra el JAC Sants.

Victòria clara en el partit del dissabte on els grana van anar de més a menys. Un bon inici va ser suficient per marcar diferències ràpidament, i posar molt alt el preu de la victòria.

Un cop la renda va ser suficient l’equip es va limitar a mantenir la diferència sense practicar un joc brillant. Tal va ser la relaxació que els visitants van retallar la diferència en 10 punts en només els últims 6 minuts.

 

RESULTAT: 107-78

 

Diumenge es va viure un gran partit, on els dos equips van realitzar un molt bon joc. El partit havia de decidir qui ocuparia la segona plaça de la classificació, fet que incrementava la tensió.

Tot i que el rival sempre va estar per sobre en el marcador mai va superar la renda de 10 punts, i els granes mai van deixar de creure en la victòria. En el minuts finals l’equip reduïa distàncies, però el desencert exterior va fer impossible capgirar finalment el marcador.

 

RESULTAT: 84-88

 

 

Comparteix aquest article