JÚNIOR MASCULÍ: CESN "3" 68 - CB LLÍVIA-PUIGCERDÀ 49 - 10-04-16
Hits

Dotzena victòria del Júnior Durian enfront un rival que l’havia derrotat a l’anada i que, malgrat el resultat final, va complicar les coses als col·legials.

I és que els sabadellencs van sortir molt apàtics darrere, concedint cistelles fàcils i deixant segones i terceres oportunitats que el seu rival no desaprofitava. Només l’encert ofensiu va permetre arribar al final dels primers 10 minuts amb un 16-17 a l’electrònic. La premissa al segon quart era clara: continuar sent sòlids davant i començar a ser-ho a la defensa. Dit i fet; només 8 punts rebuts en aquest quart permetien marxar al descans per davant al marcador (38-24).

El CB Llívia, però, no va abaixar els braços i mitjançant l’alternativa defensiva que van emprar durant gran part del partit reduïen les diferències lleugerament al marcador. S’arribava a l’últim quart, doncs, amb el partit encara obert. La presa de decisions ofensives dels locals era millorable, però el seu encert feia que el visitants no s’acabessin d’apropar al marcador. Amb el partit pràcticament decidit, els locals van ampliar la diferència fins arribar al definitiu 68-49.

Aquest diumenge el Júnior Durian visita la pista del cuer, el CB MiR, en l’últim partit com a visitant aquesta temporada.

 

RESULTAT: 68-49

 

Comparteix aquest article