PRE-MINI MASCULÍ: CESN "BLANC" 28 - L'ESCOLA "A" 42 - 09-04-16 // CESN "BLANC" 25 - SALESIANS SABADELL 17 - 13-04-16
Hits

Doble duel del Pre-Mini Masc Blanc que jugava a casa dissabte contra l'Escola A i dimecres contra Salesians.

El passat dissabte el Pre-Mini Masculí Blanc va rebre la visita del Col·legi l’Escola A. El partit va començar amb molta il·lusió pels nostres, tot i les ganes que van posar-hi durant tot el partit la diferència era molt gran entre els dos equips.

La poca defensa per part dels Sant Nicolau, sobretot a la primera part del partit, encara facilitava més els atacs dels locals. A la segona part del matx els locals van enfortir la seva defensa i amb atacs més clars i una mica d’encert en els tirs lliure van aconseguir emportar-se els 3 punts del tercer període. L’últim quart va ser molt emocionant ja que el Sant Nicolau buscava l’empat i l’equip visitant la victòria, finalment desprès d’atacs amb molt desencert, el Sant Nicolau va cedir i va perdre el partit.

Bona actitud per part dels nens del Sant Nicolau i millora en el joc col·lectiu tot i que cal seguir treballant dia a dia per poder afrontar tots els partits.

 

RESULTAT: 6-10 (28-42)

 

El dimecres el Pre-Mini Masculí Blanc va rebre la visita dels Salesians. Els nens del Sant Nicolau van sortir molt concentrats i van saber aprofitar-ho, tot i la diferència física han aprofitat les avantatges tant en defensa com en atac.

El Sant Nicolau ha sortit amb atacs molt clars durant el primer període, tot i que per part dels dos equips hi havia molt desencert, la forta defensa de l’equip local va aconseguir emportar-se els 3 primers quarts del partit. L’últim quart el Sant Nicolau va afluixar en defensa i l’equip visitant va tenir més opcions tot i així va quedar l’últim quart en empat.

Així doncs el resultat final va ser de 11 a 5.  Bon partit per part dels grana que mica en mica van creixent com equip. Ara toca seguir treballant!

 

RESULTAT: 11-5 (25-17)

 

 

Comparteix aquest article