L'ESCOLA I EL CLUB ESPORTIU OFEREIXEN AQUEST ESTIU 6 CASALS O COLÒNIES DIFERENTS
Hits

L’Escola Sant Nicolau i el CESN oferiran aquest estiu sis casals o colònies de diferents temàtiques aprofitant les vacances escolars i amb l’objectiu d’afavorir espais d’educació en el lleure, en l’esport i en les arts escèniques als seus participants. Aquestes activitats estan obertes a tots els nens i nenes, independentment que siguin o no alumnes de Sant Nicolau. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar a la secretaria de l’Escola o bé a través de la web http://estiu.santnicolau.com/

També s’ha habilitat un calculador automàtic de tarifes segons l’activitat i les setmanes d’assistència previstes. L’any passat prop de 300 nens de Sabadell i de tot Catalunya van passar per les activitats estiuenques organitzades per la Fundació Sant Nicolau.

L’oferta va des d’un Casal d’Estiu convencional fins a l’anomenat Campus Beach & Basketball, la gran novetat d’aquest any, passant pel ja tradicional Campus de Bàsquet, unes Colònies de Bàsquet o dos esplais artístics: un de Dansa i un de Teatre Musical. En tots els casos, les temàtiques i activitats previstes han estat dirigides i supervisades per l’Equip Pedagògic de l’Agrupació Sant Nicolau i la Direcció Tècnica del Club Bàsquet Sant Nicolau, amb l’exjugador professional i campió del món Cesc Cabeza al capdavant.

 

CAMPUS BEACH & BASKETBALL

El Campus Beach & Basketball es portarà a terme del 10 al 16 de juliol a la Casa de Colònies Artur Martorell, de Calafell. Inclourà sessions físiques i tècniques dirigides per entrenadors professionals a més de diferents activitats aquàtiques com caiac i vela i una jornada al parc d’atraccions Port Aventura. S’adreça a jugadors de bàsquet nascuts entre el 1999 i el 2002 (inclosos).

 

Dim lights

 

CASAL D'ESTIU / CASALBASKET

El Casal d’Estiu està dirigit a nens i nenes de 3 a 7 anys d’edat que es trobaran, aquest any, amb una màquina màgica capaç de convertir-los en diferents personatges. S’han previst activitats en anglès, tallers de creativitat, excursions, jocs tradicionals i cooperatius i sessions de piscina, entre d’altres.  El Casal, a més, funcionarà cada dia fins a les cinc de la tarda, amb la possibilitat que quedar-s’hi a dinar. Es tracta d’una activitat plantejada i dirigida pels metres de l’Escola Sant Nicolau amb criteris lúdics però també pedagògics.  Per als participants que vulguin iniciar-se en el món del bàsquet s’oferirà la possibilitat de fer un Casalbasket, que combinarà les activitats variades del Casal amb entrenaments de bàsquet (dilluns, dimecres i divendres) adaptats als nens i nenes de P5 i primer de Primària.

 

 

CAMPUS DE BÀSQUET

Una altra de les possibilitats és el Càmpus de Bàsquet del Sant Nicolau, una de les activitats més tradicionals de l’oferta estiuenca de la institució. El Campus representa una oportunitat perfecta per millorar el nivell de joc dels participants, amb entrenaments adaptats a les seves necessitats i molta dedicació a la tècnica individual. Cada setmana s’hi repassaran els fonaments tècnics d’alguns dels millors jugadors i jugadores d’aquest esport i es tancarà aquest recorregut amb una festa de l’All-Star Game.

 

 

COLÒNIES DE BÀSQUET

Del 2 al 9 de juliol, a més, el Sant Nicolau organitzarà unes Colònies de Bàsquet a la casa de colònies La Conreria, de Tiana (el Maresme). Les Colònies estan obertes a tots els nens i nenes nascuts entre el 2003 i el 2009 (inclosos) que combinaran els entrenaments i la tecnificació amb d’altres activitats com escalada, competicions, sessions de piscina, un 3x3 nocturn o un dia a la platja, per exemple.

 

 

ESPLAI DE DANSA I CREATIVITAT / ESPLAI DE TEATRE MUSICAL

L’oferta estiuenca de la Fundació Sant Nicolau es completa amb dos esplais de caire artístic. L’Esplai de Dansa i Creativitat, per a nens i nenes a partir de 6 anys,  es centrarà en desenvolupar la sensibilitat, l’expressió corporal i la creativitat dels participants, mentre que l’Esplai de Teatre Musical, també a partir dels sis anys, els oferirà l’experiència de fer un musical en totes les seves vessants, és a dir, interpretació, cant i dansa. Els assistents d’aquests dos esplais faran cada divendres una petita representació en la que mostraran a les seves famílies tot el que hagin estat treballant durant la setmana.

 

 

Tant els Casals com els Esplais es poden realitzar per setmanes i ofereixen servei d’acollida prèvia. A la web Activitats Estiu 2016 del Sant Nicolau es poden consultar totes les opcions i els preus corresponents, que en alguns casos estan bonificats si la inscripció es realitza abans del 20 de maig. En el cas de les Colònies de Bàsquet i del Campus Beach & Basketball les places són limitades.

 

 

 

Comparteix aquest article