PRE-MINI MASCULÍ: CREU ALTA SABADELL "A" 28 - CESN "BLANC" 26 - 16-04-16
Hits

El passat dissabte el Pre-Mini Masculí Blanc va visitar la pista del Pavelló Sud on s’enfrontava davant un rival directe el Creu Alta A.

Els nens del Sant Nicolau van sortit molt concentrats amb una defensa molt convincent i amb atacs fluids, aconseguint marcar el ritme del partit, així doncs els 3 primers punts se’ls emportava l’equip grana.

Tot i així el segon quart el Sant Nicolau va perdre la fluïdesa en atac i les errades defensives van fer que el Creu Alta s’emportés els 3 punts del segon quart. D’aquesta manera s’arribava al descansa amb un partit obert amb igualtat per part dels dos equips.

A la represa del patit els del Sant Nicolau van aconseguir refer-se i van lluitar. Tot i que els atacs no eren molt clars van aconseguir anotar des de la línea de tir lliure i emportar-se així els 3 punts del tercer quart.

L’últim quart es preveia molt interessant ja que si el Sant Nicolau aconseguia guanyar-lo, aconseguien una important victòria. L’equip local va treure les seves millors armes però els nens del Sant Nicolau també van lluitar fins al final tenint així fins els últims minuts la possibilitat de guanyar l’últim quart. El poc control del rebot defensiu i la poca efectivitat, van fer que els nens i nenes del Creu Alta tinguessin moltes possibilitats d’anotar i així va ser. El patit va acabar amb un empat.

Toca seguir treballant.

 

RESULTAT: 28-26 (8-8)

 

 

Comparteix aquest article