EL CESN FINALISTA A MILLOR ENTITAT A LA 63ª FESTA DE L'ESPORT PER 5ª VEGADA CONSECUTIVA
Hits

El proper dijous 21 d’abril a les 19:30h al Teatre Principal de Sabadell tindrà lloc la 63ª Festa de l’Esport de Sabadell, esdeveniment organitzat per l’Ajuntament que serveix per premiar i reconèixer els esportistes, entitats i associacions que al llarg del 2015 han destacat en les seves respectives especialitats. Enguany, i per cinquena vegada consecutiva, el CE Sant Nicolau ha estat premiat per la seva trajectòria i es troba entre les 10 finalistes a entitat més destacada.

 

 

La gala, dirigida pel periodista Sergi Garcés tindrà lloc el proper dijous, on desfilaran molts esportistes destacats de la nostra ciutat, i on el nostre club hi tindrà presència destacada, ja que el nostre Director Esportiu, Cesc Cabeza, participarà com a comentarista a la gala, juntament amb tres personalitats esportives més de la ciutat.
El Club Esportiu Sant Nicolau va realitzar un 2015 ple d’èxits, com el Campionat de Catalunya de 1ª Catalana del Sènior A Femení (que va portar l’ascens a Copa Catalunya), la classificació per les fases d’ascens a LEB Plata del primer equip masculí, el Campionat de Barcelona i Sots-Campionat de Catalunya de Júnior Masculí Nivell A, l’organització i el tercer lloc aconseguit al Campionat Escolar de l’equip de Bàsquet en Cadira de Rodes, entre altres fites que han fet que el jurat de la 63ª Festa de l’Esport nominés el nostre club com una de les 10 entitats més destacades del 2015.

Des del CESN volem desitjar molta sort a tots els esportistes, entitats i associacions nominades, esperem gaudir del que serà una gran festa de l’esport sabadellenc.

Us deixem el vídeo presentació que l'organització de l'esdeveniment ha preparat.

 

 

 

Comparteix aquest article