GRAN TEMPORADA DEL SÈNIOR B FEMENÍ QUE S'ASSEGURA LA PERMANÈNCIA A 2ª CATALANA A 4 JORNADES PEL FINAL
Hits

Temporada magnífica. Quan encara resten quatre jornades per finalitzar la competició de Segona Catalana Femenina, el nostre jove Sènior B va segellar aquest passat cap de setmana la permanència a la categoria en superar el passat diumenge 17 d'abril el CEB Sant Jordi de Rubí al pavelló del carrer Jardí.  Precisament, aquesta victòria davant el que fins aleshores era el segon classificat a la lliga es va aconseguir de manera solvent (70-57) i amb un equip que presentava una mitjana d’edat de 17’6 anys.

L’estiu passat el nostre club va fer l’esforç d’adquirir una plaça a Segona Catalana amb l’objectiu de donar una sortida esportiva de nivell a un grup de jugadores que portaven molt temps a la casa i que, a més, servís com a recolzament pel primer equip de Copa Catalunya. Es tractava d’una aposta arriscada donada la joventut de l’equip i el nivell de la lliga, però l’equip ha complert totes les expectatives i ho ha fet superant moltes dificultats.

 

 

La configuració de l’equip, format com hem dit per jugadores molt joves, ha hagut de superar un canvi d’entrenador a la primera jornada de lliga per motius laborals, dues baixes de jugadores per incompatibilitat d’horaris amb la feina, una baixa de llarga durada i diverses lesions durant la temporada que no han impedit que l’equip hagi signat una magnífica temporada. El compromís, il·lusió i qualitat de les jugadores han permès l’equip créixer a un gran ritme, jugant de tu a tu contra rivals molt potents. Poc a poc la millora del grup ha estat molt notable, jugant millor setmana a setmana i mostrant una gran solidesa defensiva i talent ofensiu.

En aquest sentit, enmig de tantes baixes, ha estat clau el paper de les nou jugadores  Júnior que han format part del grup d’entrenament i han disputat minuts de qualitat durant el segon tram de la lliga. Tan és així que després d’una primera volta notable, l’equip no s’ha aturat i està realitzant una gran segona volta, on amb una ratxa de 8 victòries per només 3 derrotes han assolit amb escreix l’objectiu principal, que era assegurar-se la permanència a la categoria, quan encara queden per disputar-se quatre jornades més de competició. Actualment l’equip es troba en la 5ª posició de la taula, i encara aquestes últimes setmanes amb ganes de seguir millorant i competint cada jornada per no parar de créixer.

 

Gran setmana pels equips femenins del club

Cal destacar, a més, que aquestes joves jugadores es troben en dinàmica d’entrenaments i partits amb el primer equip de l’entitat, que aquesta setmana també ha evitat el descens directe de Copa Catalunya Femenina, sent una peça destacada en l’engranatge grana. Un engranatge que es complementa amb el Júnior Femení `1’, que també està d’enhorabona després proclamar-se campió del seu grup d’Interterritorial i classificant-se brillantment per les fases finals de Catalunya.

El bàsquet femení del club gaudeix d’una salut excel·lent. Enhorabona a totes!

 

 

Comparteix aquest article