PRE-INFANTIL FEMENÍ: CESN 63 - CB LLEIDA 50 - 23-04-16
Hits

Tot i les múltiples baixes, les Pre-Infantils aconsegueixen una nova victòria a casa davant del CB Lleida, un equip molt físic, en un matx marcat per la solvència inicial. 

Als primers compassos, el CB Lleida, molt endollat, aconseguia anotar amb certa facilitat i avançar-se al marcador al final del primer període 7-9. De totes maneres, unes grana molt serioses, amb un bon parcial de 10-3 començaven a marcar el ritme de partit i a ser més determinants, cosa que els permetia capgirar marcador, posar-se per davant i agafar una renta que ja no perdrien fins al final.

A la mitja part, 39-23 i sensació de domini de partit, amb una defensa correcte que controlava els atacs del CB Lleida i sobretot el control de rebot defensiu, que no donava segones opcions a les visitants, que tenien baix encert en l'arribada. Màxima diferència a mitjans del 7è període, on les grana dominaven 61-37. Instants finals en que varen baixar el ritme, i les de Lleida varen seguir dins del partit, retallant diferències, per tancar amb un 63-50 final que manté les noies de Sant Nicolau al capdavant de la classificació amb 12-0 de balanç de victòries a falta de dues jornades per tancar la lliga regular. Seguim! 

 

RESULTAT: 63-50

 

 

Comparteix aquest article