CADET MASCULÍ: UE CLARET "B" 72 - CESN "3" 79 - 23-04-16
Hits

Molt intens el partit jugat el diumenge matí al poliesportiu Claret de Barcelona. Després de perdre la setmana passada els grana es presentaven amb les ganes de guanyar a una pista difícil per poder seguir enganxats a la possibilitat de jugar la final a quatre del campionat.

El partit va ser disputadíssim; el primer quart ho deia tot, 18-16 al final del mateix. Però va ser un espectacular segon període del nostres que va posar les base de la victòria (parcial de 17-30). Una defensa molt i molt activa permetia aconseguir cistelles amb facilitat abans del descans.

A la tornada dels vestidors els locals van jugar mes intensos en defensa i van reduir les diferències però un altre cop un gran últim període va donar la diferencia suficient per guanyar el partit amb triple des de mitja pista inclòs en l’últim segon.

En definitiva un partit que reafirma les aspiracions de classificació i de treball del nostres cadets de primer any. Però encara queden quatre partits que prometen moltes emocions. Pot passar qualsevol cosa.

 

RESULTAT: 72-79

 

 

Comparteix aquest article