JÚNIOR MASCULÍ: CESN "1" 69 - NOU BÀSQUET OLESA 52 - 24-06-16
Hits

Victòria del Sant Nicolau en un partit que va controlar des de l'inici fins al final i que va permetre als granes quedar primers de la lliga regular del grup 1 d'interterritorial. 

Els sabadellencs van agafar les primeres avantatges en el marcador gràcies a un bon to defensiu, el control del rebot i ràpides transicions en atac. D'aquesta manera s'arribava al 13-5 en els 5 primers minuts de joc. Però l'equip local es relaxà i permeté que l'Olesa arribés només 3 punts per sota al final del primer quart. 

El segon quart va iniciar amb un parcial de 10-0 a favor dels sabadellencs però altre cop la relaxació i errades de cistelles fàcils va permetre a l'Olesa tornar a entrar en el partit.

La segona part va ser més fluixa a nivell ofensiu per part dels dos equips i en tot moment el partit va estar controlat. Tot i així l'equip ha de seguir millorant per ser més constant en el joc, ja que alterna grans moments de joc amb altres d'una gran desconcentració. Cal millorar en aquest aspecte per arribar a les fases finals amb garanties.

Enhorabona a tot l'equip i animar-lo a treballar al màxim per afrontar els reptes que estan per arribar.

 

RESULTAT: 69-52

 

 

Comparteix aquest article