CADET FEMENÍ: SE SANT MEDIR 26 - CESN 60 - 01-05-16
Hits

Còmode victòria del Cadet Femení que acumula una molt bona dinàmica i encara els darrers tres partits amb la opció intacte de les Fases Finals. 

La pista del SE Sant Medir era força estreta i relliscava, fet que provocava que el joc inicialment no fos excessivament ràpid ni lluït. Ara bé, el bon saber fer de les grana i la paciència al llarg dels minuts feia que mica en mica anessin agafant distància al marcador, finalitzant el primer període amb un avantatge de 10 punts. 

La defensa va ser la clau del segon període. Pujant línies i arriscant al primer tram de camp, les cadets aconseguien recuperar un elevat nombre de pilotes que els hi permetia anotar amb facilitat. 

Després del descans les cadets varen mantenir la bona dinàmica i no varen baixar mai el ritme, aconseguint arribar al final amb un marcador clar de 26-60 i sobretot essent molt superiors en tots els aspectes del joc. Aquest divendres es desplacen a Barcelona a jugar (en partit ajornat) el primer matx d'una doble jornada que les grana completaran diumenge a casa rebent al BC Martorell. Seguim! 

 

RESULTAT: 26-60

 

 

Comparteix aquest article