EL PRE-INFANTIL FEMENÍ VA PARTICIPAR AL TORNEIG CIUTAT DE VILADECANS ACABANT EN 4ª POSICIÓ
Hits

El Pre-Infantil Femení iniciava el prestigiós Torneig Infantil Ciutat de Viladecans, en la categoria Femení Promoció el passat divendres 29 de maig. El primer partit, davant del Nou Basquet Castelló va sortir rodó per les grana, que malgrat les diferents alternatives defensives de les visitants, aconseguien la victòria desplegant molt bon joc i sobretot una alt encert de cara a cistella. Divendres vespre tocava descansar que dissabte era un dia complet amb doble jornada. 

A primera hora del matí, partit davant el ja conegut Uni Girona, equip amb qui ja varen jugar al Torneig de Parets. Molt desgast físic per unes grana que no es deixaven intimidar davant d'un equip molt superior físicament i aguantaven fins a la mitja part amb el marcador ajustat. A la represa, les forces de les noies de Sant Nicolau varen començar a baixar, que tot i acabar perdent per 17 punts, no van deixar mai de lluitar i de mostrar una actitud exemplar. 

  

 

A la tarda tocava de nou jugar, les semifinals, davant el poderós Brains de Madrid, equip que finalment guanyaria el Torneig. La boníssima defensa i pressió tota pista de les madrilenyes complicava molt els atacs grana i els hi feia perdre moltes pilotes. Les noies de Sant Nicolau no varen poder fer front a un equip superior a tots nivells, que a més, comptava amb més rotació de jugadores i que va ofegar pressionant durant tot el matx a les grana. Derrota clara davant del campió. 

El dissabte nit era moment per descansar i sobretot, organitzar un sopar tot l'equip i les famílies per recuperar-se d'un dia dur, però que havia servit a les Pre-Infantils per poder jugar i disputar minuts de qualitat davant grans rivals en categoria Infantil.

Per últim, partit diumenge matí pel 3r-4r lloc davant el Lima Horta Basket. Les grana acumulaven varies baixes i sobretot molt cansament de les 8 jugadores disponibles pel partit. No varen poder aguantar un Lima Horta que no va perdonar en cap moment i va sortir a buscar el matx des del primer minut. 

Bon balanç a tots nivells per les grana, que finalitzaven en 4rt lloc i arrodonien la participació al Torneig de Viladecans amb el trofeu de l'Anna al millor 5 del Torneig. Tres dies intensos que serveixen com a boníssima experiència per afrontar el tram final de temporada per un Pre-Infantil Femení, classificat ja per fases des de fa dues jornades, com a primer de grup. Enhorabona a totes les jugadores, toca recuperar-se i entrenar de nou. Seguim! 

  

 

 

 

Comparteix aquest article